Bodrum Gündem

Yarım Kalmış Bir Mücadeleyi Şimdi Kazanacağız…

İYİ Parti’den Bodrum Belediye Başkan adayı olan Mehmet Tosun Mumcular Mahallesine seçim ofisi açtı. Mehmet Tosun  “Karaova’ın bir evladı, sizin bir evladınız olarak Bodrum yarımadamızın tamamını ekibim ile birlikte yönetmeye talibiz, desteklerinizi bekliyoruz…” dedi.

 Bodrum Gündem Haber

Bodrum Belediye Başkan adayı Mehmet Tosun Mumcular Mahallesine seçim ofisi açtı. Mumcular merkeze açılan seçim ofisine mahalle sakinleri büyük ilgi gösterdi. Bazı vatandaşlar ise sorunlarını dile getirirken Tosun teker teker not alarak sorunları çözmek için gerekeni yapacağını söyledi. Düzenlenen seçim ofisi açılışına İYİ Parti Bodrum İlçe Başkanı Nevzat Kanber, Belediye Meclis Üyesi Adayları, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Gençlik Kolları, Karaova Mahalle Muhtarları, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Mehmet Tosun; “Kimseye Sataşmadan Projelerimiz Anlatıyoruz”

“Biz kimseye sataşmadan, projelerimizi anlatmak suretiyle adaylar ve siyasi partiler üzerinden eleştiri yapmadan yolculuğumuza devam ediyoruz” şeklinde konuşan İYİ Parti Bodrum Belediye Başkan Adayı Mehmet Tosun; “Bizim niyetimiz partimizin de manifestosu olan İYİ Belediyecilik vizyonuyla insan odaklı belediyecilikle, Bodrum Yarımadamızı buluşturmaktır. Bende buradan size tekrar söz veriyorum, çalışacağız, başaracağız Atatürk’ün izinde Cumhuriyet’in değerlerine sahip çıkarak Atatürkçü anlayışımızı Bodrum’da ispatlayacağız” dedi.

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşların için saygı duruşu ve ardından İstiklâl Marşı’yla başlayan açılışta bir konuşma yapan İYİ Parti Bodrum İlçe Başkanı Mehmet Tosun şunları söyledi; “Sizin bir evladınız, Karaova’nın bir evladı, çocuğu olarak, 2004 yılında Konacık Belediye Başkanı seçildim. 10 yıl boyunca Konacık’ta yapmış olduğumuz hizmetler ve Konacık halkının desteği ile 2014 yılında sizlerin karşısına çıktım ve Bodrum Belediye Başkan Adayı olmuştum. Bugün Karaova’da 2014 yılında yarım kalmış bir mücadeleyi tekrar başlatıyoruz. Bugün tarihi bir gün ve yine Karaova’ın bir evladı, sizin bir evladınız olarak Bodrum yarımadamızın tamamını ekibim ile birlikte yönetmeye talibiz, desteklerinizi bekliyoruz.  Hep birlikte buradan İYİ  belediyecilik, insan odaklı belediyecilik yolculuğumuzu başlatıyoruz. Bodrum’un Karaova başta olmak üzere her noktasına hizmet yapacağıma dahil sizlere söz veriyorum…”

Mehmet Tosun; “Bir Çiftçinin, Bir Pazarcının Evladı Olarak Sizlerin Yanındayım”

Karaovadaki gençlerin, Bodrum’daki gençlerin ve kadınlarımız iş bulmakta zorlandığını beliten Tosun; “Ekonomimiz can çekişiyor, Bodrum’un nüfusu şu anda 170 binin üzerinde. Sorunlarımız artarak devam ediyor. Bodrum Yarımadası belediye hizmetleri noktasında 20 yıl geriden geliyor. Karaovamızda, Mumcularımızda, buradaki mahallelerimizde bundan etkileniyor. Size söz veriyorum ekibimle birlikte şu anda açılışını yapmış olduğumuz Mumcular’ın vitrini konumundaki bu yol değişecek ve düzelecek. Göreve geldiğimiz takdirde bir Çiftçi’nin, bir pazarcının evladı olarak çiftçilerimizin hayvancılıkla uğraşan vatandaşlarımızın yanında olacağız. Ürettikleri ürünlerimiz değerlendirmesi noktasında her türlü desteği buradan yapmaya söz veriyorum…” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.