Bodrum Gündem

Dünyanın En Prestijli Ödüllerinden Biri Olarak Kabul Ediliyor…

Bodrum Rotary Meslek Hizmet ödülleri Bodruim Otel’de gerçekleştirilen törende sahiplerine takdim edildi…

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem

Bir milyonu aşan üye sayısı ile dünyanın en büyük sivil toplum örgütü olarak kabul edilen Rotary Kulüplerinin geleneksel olarak verdikleri Meslek Hizmet ödülleri aday gösterilen kişiler titizlikle araştırılarak seçilen adaylara yönetim kurulu kararı ile veriliyor. Dünyanın en prestijli ödüllerinden birisi olarak kabul ediliyor.

Bodrum Rotary Kulübü tarafından her yıl geleneksel olarak üç kişiye verilen Meslek Hizmet Ödülleri, Bodrum’un yaz kış açık, en özgün butik oteli olarak bilinen Bodruim Otel’de düzenlenen törenle sahiplerini buldu.

2018-2019 Dönem Bodrum Rotary Kulüp Başkanı Figen Uyanık “Bu yıl da her yıl olduğu gibi Meslek Hizmet Ödülüne aday olarak gösterilenler arasından topluma ve insanlığa hizmet eden ve gelecek nesillere faydalı çalışmalar yapan bireylere, Meslek Hizmet Ödülleri vermekten gurur duyuyoruz…” dedi.

Başkan Uyanız sözlerine şöyle devam etti; “Bodrum Rotary 2018-2019 Meslek Hizmet Ödülleri BESİAD Başkanı Emre Köroğlu, Bale Okulu Sahibi Zeynep Okçu ve Bodrum Devlet Hastanesi Çalışanlarından Emel Yılmaz layık görüldü. Bu üç isim de Bodrum Rotary Yönetim kurulu tarafından oy birliği ile kabul gördü…”

Daha sonra Meslek Hizmet Ödülüne layık görülenler kürsüye gelerek kendilerini tanıttılar ve duygularını katılımcılar ile paylaştılar. Ardından Bodrum Sağlık Vakfı’nda engelli çocukların yaptığı seramik plaketler takdim edildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.