Bodrum Gündem

SON DAKİKA BODRUM!!! DP Adayı Halil İbrahim Kaynar İçin Karar Belli Oldu…

SON DAKİKA BODRUM!!! DP Adayı Halil İbrahim Kaynar İçin Karar Belli Oldu…

Demokrat Parti (DP) Bodrum Belediye Başkan adayı Halil İbrahim Kaynar, Bodrum İlçe Seçim Kurulu tarafından alınan başkan adaylığının düşürülmesi ile ilgili karar belli oldu. Muğla İl Seçim Kurulu’na itirazda bulunan Halil İbrahim Kaynar için aday olmasında bir sakınca olmadığı yönünde karar verdiği öğrenildi… 

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem

İddialı bir şekilde Bodrum Belediye Başkan adaylığı için yola çıkan DP adayı Halil İbrahim Kaynar, Bodrum İlçe Seçim Kurulu’nun belediye başkan adaylığını düşürmesi kararının ardından Muğla İl Seçim Kuruluna itirazda bulundu.

Güvenilir kaynaklardan aldığımız bilgilere göre Muğla İl Seçim Kurulu yapılan itirazı inceledikten sonra, Halil İbrahim Kaynar’ın 31 Mart Yerel Seçimlerinde aday olmasında bir sakınca olmadığı yönünde karar verildiği belirtiliyor.

Kaynar ‘ı Bodrum Gündem’e yaptığı açıklama şu şekilde; “Ben hiç ara vermeden seçim çalışmalarıma devam ediyorum. Gerek şahsım, gerekse kadromuzla Bodrum’un hak ettiği hizmetleri alabilmesi için var gücümüzle çalışıyoruz. Böyle bir karar çıkacağından emindik, Türk adaletine her zaman güvendik, ve güvenmeye de devam ediyoruz…”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.