Bodrum Gündem

Osman Gürün’den Kavaklıdere’de Birlik Mesajı…

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin kuruluşundan bu yana birlik ve beraberliğe büyük önem veren Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün Kavaklıdere İlçesinde vatandaşlarla buluştu. Burada açıklamalarda bulunan Başkan Gürün, “2014 de yola çıkarken “Hedefimiz Bir Muğla Bir” dedik. Bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da parti gözetmeden herkese eşit hizmet edeceğimizin taahhüdünü veriyorum” diye konuştu.

Bodrum Gündem Haber

İl genelinde tüm İlçelerdeki ziyaretlerini sürdüren Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı ve Millet ittifakı Büyükşehir Belediye Başkan adayı Dr. Osman Gürün, son olarak Kavaklıdere İlçesinde CHP Kavaklıdere adayı Kenan Ay’ın seçim bürosunun açılışına katıldı. Açılışa Dr. Osman Gürün’ün yanı sıra İyi Parti Muğla İl Başkanı İncilay Gezgin Şekerdağ, İyi Parti Milletvekili Metin Ergun, CHP Milletvekilleri Suat Özcan, Süleyman Girgin ve Mürsel Alban’da yer aldı.

Seçim ofisi açılışında konuşan Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, “İlimizde çok çeşitli yatırımlar yaptık. Kavaklıdere’de de birçok yatırımı hayata geçirdik. Özellikle tarım, sağlık, altyapı su ve yol gibi konularda çalışmalarımız oldu. Önümüzdeki dönemde de çalışmalarımızı ara vermeden devam edeceğiz” dedi.

“Hepimiz Bir Muğla Bir”

Her kesime eşit şekilde Belediye hizmetlerinin verildiğinin ve kimseye siyasi görüş, ırk cinsiyet olarak ayrım yapmadıklarının altını çizen Başkan Osman Gürün, “2014 de yola çıkarken “Hedefimiz Bir Muğla Bir” dedik. Bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da parti gözetmeden herkese eşit hizmet edeceğimizin taahhüdünü veriyorum. Bu sloganımızı birlikteliğimizi, beraberliğimizi göstermek için “Hepimiz Bir Muğla Bir” yaptık. Hepimiz biriz beraberiz. Birlikte daha güzel yarınlar, daha güzel bir Muğla için çalışacağız ve Muğla’mızda vatandaşlarımıza faydalı hizmetleri projeleri hayata geçireceğiz…” dedi.

Seçim ofisi açılışının ardından Kavaklıdere pazarını ziyaret eden Osman Gürün ve beraberindekiler daha sonra Kavaklıdere Belediye Başkanı Mehmet Demir’e nezaket ziyaretinde bulundular.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.