Bodrum Gündem

CHP Bodrum Yönetim Kurulu Üyesi Süleyman Karaca İstifa Etti…

CHP Bodrum Yönetim Kurulu Üyesi Süleyman Karaca İstifa Etti…

CHP Bodrum Yönetim Kurulu Üyesi Süleyman Karaca çok dikkat çeken ifadelerin yer aldığı bir gerekçe ile istifa etti. Karaca; “Kabul edemediğim haksızlığa ve liyakatsizliğe sessiz kalamazdım…” dedi.

Bodrum Gündem Haber

31 Mart Yerel Seçimlerine bir aydan daha az bir süre kalmasına karşın, önce Mehmet Kocadon krizi, sonra Mustafa Saruhan krizi derken, son dakika da CHP Bodrum Belediye Başkanlığına Ahmet Aras atandı. Tam her şey yola giriyor derken bu sefer de kontenjan adayları ile Meclis Üyelerinin sıralamasında kriz yaşandı. 19.Sırada yer alan İlhami Uğur Özden’in birinci sıraya kaydırılması ile Emre Köroğlu’nun Meclis Üyeliğinden istifa etme kararı son anda durduruldu.

Ancak üst üste yaşanan bu krizler CHP Bodrum İlçe Yönetimini de iyiden iyiye sıkıntıya soktu. CHP Bodrum Yönetim Kurulu Üyesi Süleyman Karaca’nın çok dikkat çeken ifadelerin yer aldığı gerekçeleri sunarak istifa etmesi ise sürece başka bir boyut kazandırdı.

Çok Manidar Cümlelerin Olduğu İstifa Mektubu…

CHP Bodrum Yönetim Kurulu Üyesi Süleyman Karaca istifa mektubunda, 1999 yılından bu yana üye olduğunu ve CHP’nin her kademesinde çalıştığını kaydederek, dört yıldan bu yana CHP Bodrum İlçe Yönetiminde görev yaptığını ifade ediyor. Karaca’nın istifa dilekçesinin ikinci paragrafında ise “Partimin liyakat politikasını ne kadar önemsediğini zaten içime sindiremiyordum. İdealist biri olarak, bu günlerde görev aldığım bölgem adına yaşadığım ve kabul edemediğim haksızlığa ve liyakatsizliğe sessiz kalamazdım. Ondan dolayıdır ki; ailem olarak kabul ettiğim partimdeki görevimden istifa ediyorum…” ifadeleri yer aldı.

Sade Bir Üye Olarak Çalışacak…

Süleyman Karaca’nın 2 Mart 2019 tarihli istifa dilekçesi “Bundan böyle partimde sadece bir üye olarak çalışmalar yapacağımı, Yönetim Kurulu arkadaşlarıma bildirir çalışmalarınızda partimin başarılı olmasını canı gönülden diler hepinize sevgilerimi sunarım…” cümleleri ile tamamlanıyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.