Bodrum Gündem

SKAL Bodrum Kulübü’nden “Networking” Akşamı…

Bodrum SKAL Kulübü, birlikte iş yapma potansiyelini artırmayı hedefleyen etkinlikler serisinde, şarap konseptli bir network parti ile üyelerine ve Skal dostlarına  keyifli bir gece yaşattı.

Bodrum Gündem Haber
Bodrum  SKAL Kulübü Başkanı Ömer Karacalar, geceye katkı sağlayan Marina Vista Hotel Genel Müdürü Mesut Durateymur’a, ev sahipligi yapan Soprano’s Bar’a ve tüm konuklara teşekkür ederken ortamın samimiyetinden duyduğu memnuniyeti vurguladı.
Otel müdürleri, acenta yetkilileri, yat firması sahipleri ve havayolları yöneticileri gibi turizm profesyonellerinin katılımıyla gerçekleşen “Wine Night Stand Network Party” Bodrum’da yaz sezonu dışında düzenlenen bir etkinlik serisi olması nedeniyle övgü topladı.
Evntasist firma sahibi Ahu Önderol, bu tür kaliteli etkinliklerin artarak devam edeceğini belirterek tüm katılımcılara teşekkür etti.

Pamukkale Şarapçılık’ın üstlendiği şarap tadımı ve kaliteli sunumu gece boyunca sürerken, Pınar Seli ve Orkestrası geceye renk kattı.Eventasist firmasının, “Wine Night Stand” ismiyle kurguladığı ve yönettiği etkinlikte, DJ Cenk Balcı da set başındaydı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.