Bodrum Gündem

Dr.Hıdır MSKÜ Öğrencilerini Şaşırttı…

Dr.Hıdır MSKÜ Öğrencilerini Şaşırttı…

AK Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr.Mehmet Nil Hıdır, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi C Kapısı’nda öğrencilere sabah çorbası ikram etti.

Bodrum Gündem Haber

Sabah mahmurluğunda AK Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr.Hıdır’ı ve elinde çorba kasesini gören öğrenciler şaşkınlıklarını gizleyemedi.

Dr.Hıdır, çorba dağıtımının sadece bu hafta değil önümüzdeki hafta da süreceğini belirterek, hafta içi 5 gün boyunca sabahları Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesindde olacağını duyurdu.

Sabah erken saatte dersi olan öğrencilerin çoğunun kahvaltı yapacak vakti bulamadığı dile getiren Dr.Hıdır “Kahvaltı muhakkak her yaştaki insanımız için önemli. Ancak öğrenciler için  çok daha önemli, Muğla’nın kodlarında paylaşmak var. Daha önceleri yapılan fakat birdenbire vazgeçilen uygulama bizler için oldukça değerli. Göreve gelmemiz halinde öğrencilere sözümüz olsun, hafta içi her sabah, sabah çorbaları Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından dağıtılacak. Bugün “ikram” diyoruz. 1 Nisan’dan itibaren inşaallah belediyenin,gönül belediyeciliginin bir gereği, bir ödevi diyeceğiz…” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.