Bodrum Gündem

Bodrum’u Tanıtmadan Önce Temizlememiz Gerekiyor…

Bodrum’u Tanıtmadan Önce Temizlememiz Gerekiyor…

Bodrum Cup Organizasyon Komitesi Başkanı Süleyman Uysal ve Bodrum Cup Onursal Kurucu Başkanı Erman Aras da, belediye başkan adaylarının vizyoner ve geleceğe yönelik projelerinin denizciler için son derece önemli olduğuna işaret ederek, CHP’li Aras’a kampanyasında başarılar dilediler.

Bodrum Gündem Haber

CHP Bodrum Belediye Başkan Adayı Ahmet Aras, denizcilerle buluşmasını Cumhuriyet tarihinin ilk yelkenli okul gemisi STS Bodrum’da sürdürdü. Bu kez Türkiye’nin önde gelen deniz festivali ve yelken yarışı Bodrum Cup organizasyon komitesiyle bir araya gelen Aras, Bodrum’un vizyon sahibi denizcileriyle konuştu, Bodrum için yapacaklarını anlattı.

Bodrum Cup’ın 30 yılda hayal bile edilemeyecek bir noktaya ulaşmasından gurur duyduğunu söyleyen Aras, “Bu inanılmaz gelişmeyi Bodrum denizcilerinin emeğine, bilgi birikimine ve vizyonuna bağlıyorum.  Bodrum’un dünyaya açılmasına fuarlardan bile daha fazla katkıda bulunan böyle bir organizasyonun yerel kaynaklar tarafından desteklenmesi gerektiğine inanıyorum.” dedi.

Bodrum’un tanıtımına yönelik bu tür organizasyonlara büyük ihtiyaç olduğunu ancak tanıtım atağına geçmeden önce Bodrum’u temizlemek gerektiğini belirten CHP Adayı Aras, “Bodrum’un çok ciddi sorunları var. Dünyanın her yerinden misafirlerimiz geliyor ve sokağa çıktıklarında büyük hayal kırıklığı yaşıyor. Öncelikli işimiz alt, üst yapı, katı atık ve arıtma tesisleri, su ve sel gibi sorunları Bodrum gündeminden tamamen kaldırarak Bodrum’u çağdaş yaşanabilir bir turizm kenti haline getirmek olacak. Hemen sonra, Bodrum Cup gibi uluslararası nitelikte ve ciddi organizasyonlara büyük bütçeler ayırarak turizm ekonomisini büyütmek istiyoruz…” diye konuştu. Aras, Bodrum’da düzenlenen tüm etkinliklerin ‘uluslararası’ nitelikte olması gerektiğine işaret ederek bu yönde yeni oluşum ve organizasyonları da destekleyeceklerini açıkladı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.