Bodrum Gündem

Mazeret Yok! Bodrum’da Tüm Sorunların Muhatabı Bodrum Belediyesi’dir…

Mazeret Yok! Bodrum’da Tüm Sorunların Muhatabı Bodrum Belediyesi’dir…

“Orası Bodrum Belediyesi sorumluluğunda, şurasi bilmem hangi kurumun sorumluluğunda…” mazereti ile sorunlara sırtını dönmeyeceğini kaydeden CHP Bodrum Belediye Başkan Adayı Ahmet Aras “Pansuman tedbirlerle değil, köklü çözümlerle çalışacağız…” dedi.

Bodrum Gündem Haber

Bodrum’daki tüm sorunların muhatabının Bodrum Belediyesi olduğunu belirten CHP Bodrum Belediye Başkan Adayı Ahmet Aras, “Bundan sonra hiç kimse size ‘bu büyükşehirin sorumluluğu’ demeyecek. Biz Büyükşehir Belediye Başkanımızla da görüştük. Bodrum’da yerel yönetime sadece sorumluluk değil, yetki de gerektiğini anlattık. Bodrum’dan giden, Bodrum’a geri gelecek. Artık bir şeylerin değişmesi gerekiyor. Biz büyük düşünüyoruz. Pansuman tedbirlerle değil, köklü çözümlerle çalışacağız…” dedi.

Turgutreis’i Kurtarıyoruz, Sırada Gümbet ve Gündoğan Var

“Denizci denizi kirletmez…” diyen CHP Bodrum Belediye Başkan Adayı Ahmet Aras hem atıksu arıtma tesislerinin yetersizliğinin hem de vahşi hafriyat gibi denetimsiz faaliyetlerin Bodrum’a zarar verdiğini söyledi. Bodrum’un son 5 yılda yatırım alamadığını vurgulayan Aras, “Büyükşehir, Bodrum’da yatırımlara artık başladı. Sadece atık su arıtma tesisleri için Bodrum’a 280 milyon liralık ödenek ayrıldı. Turgutreis atık su arıtma tesisi için 120 milyon liralık ödenek çıktı, ihale tamamlanmak üzere. Turgutreis’i artık kurtarıyoruz. Bu tesis, Akyarlar ve Kadıkalesi’ni de kapsıyor. İçmeler mevkiindeki imar planları yapılıyor, arıtma tesisinin taşınması gündemde. Gümbet ve Gündoğan arıtmalarında da rehabilitasyon çalışması acilen başlatılacak.” diye konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.