Bodrum Gündem

“70 Eser 70 Sanatçı Sergisi” LVZZ’da Sizleri Bekliyor…

8 Mart’ta LVZZ Hotel’de açılan ve 28 Mart’a kadar sanatseverleri bekleyecek olan “70 Sanatçı 70 Eser” başlıklı sergi görenleri büyülüyor.

Çiçek Bozoğlu/Bodrum Gündem

Mor Sanat  Galerisi’nin öncülüğünde gerçekleşen, 8 Mart Emekçi Kadınlar gününe özel olarak düzenlenen, Türkiye’nin çeşitli şehirlerinden gelen 70 Sanatçılı Karma sergi; LVZZ Hotel’de sanatseverleri bekliyor. Serginin açılış kokteylinde Mor Sanat Galerisinin başarılı kadınları ödüllendirme projesinde Bodrum’a iş-sanat-tanıtım dallarındaki katkılarından dolayı Ayşe Özer’e plaket verildi.

Bu yıl beşincisi gerçekleşen sergide Bodrum’dan 40, İstanbul, Ankara ve İzmir’den 30 sanatçının eseri yer alıyor. Sergide bu yıl ilk defa sanat ve sanatçıya verdiği destekten dolayı LVZZ Otel adına Ayşe Özer’e plaket verilirken plaketi İYİ Parti Bodrum Belediye Başkan Adayı Mehmet Tosun tarafından takdim edildi. Mor Sanat Galerisi adına Semra Gönül ayrıca katılımcılara da teşekkür sertifikası verdi.

Bodrum Gündem’e yaptığı özel açıklamada 8 Martlarda ses getiren bir organizasyon olmadığı için böyle bir etkinliğe ev sahipliği yaptıklarını kaydeden Semra Gönül sözlerine şöyle devam etti “Koca Bodrum’da 8 Mart’ta ses getirecek bir etkinlik göremediğim için Mor Sanat olarak bu sene ilk defa bir karma sergi açtık. Türkiye’nin her yerinden toplam 70 sanatçı geldi. Antalya, İzmir, Ankara İstanbul bu iller arasında. Bodrum’da başarılı olmuş, buraya faydası olmuş bir kadına her yıl bir ödül vereceğiz. Bu sene LVZZ ailesinden Ayşe Özer’i seçtik. Sanat ve sanatçıya destek vermiş, turizm alanında katkı vermiş bir kadın. Sergimizin konusu kadını hatırlatan her şeyi kapsıyor…” dedi.

28 Mart’ kadar açık kalacak olan Sergide ayrıca;  Feriha Beriş 2018 yılında yayın hayatına kazandırdığı romanı Zirveye Doğru’yu okurları için imzaladı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.