Bodrum Gündem

Kızılay Bodrum Şubesi Başkanı Osman Akkartal Oldu…

Tek liste ile gidilen olağan genel kurulda Türk Kızılay Derneği Bodrum Şube Başkanı Osman Akkartal oldu.

Bodrum Gündem Haber

Bodrum Ticaret Odası Kongre Salonunda gerçekleşen genel kurul; Türk Kızılayı Bodrum Şubesi Onursal Başkanı Bodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz, Türk Kızılayı Genel Sekreteri Hüseyin Can, İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Geçin, İlçe Mal Müdürü Ümit Yıldırım ve Kızılay üyelerinin katılımı ile gerçekleşti.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan programda açılış konuşmasını yapan Türk Kızılayı Bodrum Şube Başkanı Osman Akkartal; “Kızılay, üç kıtada 26 ayrı milleti bünyesinde barındıran ve dünyadaki “Hilal”in temsilcisi olan dev bir merhamet çınarıdır. Bu merhamet çınarının bir yaprağı olmak dahi üzerimize tarihi bir sorumluluk yüklerken; kırmızı hilali bekleyen ihtiyaç sahiplerinin gözleri üzerimizdeyken, vazifemizi layığı ile yerine getirebilmenin kaygısı ile Türk Kızılayı Bodrum Şubesi I. Olağan Genel Kurulumuzu gerçekleştirmek üzere bir araya geldik. Hilal-i Ahmer’den Türk Kızılay’ına büyük katkısı olan bu iyilik hareketine inancıyla emeğiyle gönül veren üyelerimizle ülkemiz için, milletimiz için, Bodrum için, iyilik için kolları sıvadık.” dedi.

Ardından konuşan Türk Kızılayı Genel Sekreteri Hüseyin Can Kızılay’ın ulusal ve uluslararası alanda gerçekleştirdiği projeler hakkında genel kurulu bilgilendirdi.

Yönetim kurulu şu isimlerden oluştu; Türk Kızılayı Bodrum Şube Başkanı Osman Akkartal, Yönetim Kurulu Asil Üyeleri, Ömer Başbuğ, Ş. Özden Likoğlu, M. Elif Özmen, Davut Sabanci, Özkan Temel, İ. Furkan Akkartal.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.