Bodrum Gündem

Halil İbrahim Kaynar; “Esnafımız Bizim Baş Tacımız…”

Halil İbrahim Kaynar; “Esnafımız Bizim Baş Tacımız…”

Demokrat Parti (DP) Bodrum Belediye Başkan adayı Halil İbrahim Kaynar, Bodrum esnafının sorunlarını çok iyi bildiğini belirterek, hazırladıkları projelerle Bodrum esnafının çok daha iyi şartlarda olacağının sözünü verdi…

Bodrum Gündem Haber

DP Bodrum Belediye Başkan adayı Halil İbrahim Kaynar Bodrum Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nı ziyaret etti. DP Bodrum Belediye meclis üyesi adaylarının da katıldığı ziyarette oda başkanı Erdoğan Başeğmez, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Bodrum esnafını ve sorunlarını çok yakından bildiğini söyleyen başkan adayı Halil İbrahim Kaynar; “Bende esnafım. Yıllardır ticaretle uğraşıyorum. Bodrum esnafının yaşadığı tüm sorunları çok iyi biliyorum. Belediye meclis üyesi adayı arkadaşlarımda esnaf. Halkın içinden çıkan insanlarız ve hep halkla, esnafımızla iç içeyiz. Evet esnafımız bir çok konuda büyük sorunlar yaşıyor. Alt yapımız yeterli olmadığı için turizmi 12 aya yaymakta zorlanıyoruz. Sezon kısa olduğu için esnafımız yeteri kadar kazanamıyor. Yüksek ecrimisil bedelleri, tabela vergileri gibi külfetlerde işin cabası. Küçük gibi görünen ama esnafın belini büken diğer sorunlarda ortada. Biz Esnaf Odamızla ve sivil toplum örgütleriyle el ele vereceğiz ve ayağı yere sağlam basan, kalıcı projelerimizle esnafımızı rahat ettireceğiz. Esnafımız bizim baş tacımız” dedi.

Bodrum Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Erdoğan Başeğmez de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek; “Halil İbrahim Kaynar başkanı çok iyi tanıyorum. Belediye Meclis üyesi adayları da çok yakın arkadaşlarımız. Her gün beraber yiyip içtiğimiz kişiler. Ben arkadaşlarımıza başarılar diliyorum…” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.