Bodrum Gündem

Ahmet Aras: “Bodrum’un dağları, tepeleri talan edilirken ben susup oturmam…”

CHP Bodrum Belediye Başkan Adayı Ahmet Aras, Güvercinlik’ten başlayıp, Turgutreis’te bitirdiği bir günlük seçim maratonunda esnafların ve vatandaşların sorunlarını tek tek not etti, “Sizin de desteğinizle göreve geldiğimiz gün, bütün bu sorunların çözümü için düğmeye basıyoruz…” dedi.

Bodrum Gündem Haber

CHP Bodrum Belediye Başkan Adayı Ahmet Aras’ın ilk durağı Güvercinlik oldu. CHP Muğla Milletvekili Mürsel Alban, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Gürün, CHP İlçe Başkanı Halil Karahan ile belediye meclis üyesi adayların da katıldığı Güvercinlik ziyaretinde esnafın ve vatandaşların su konusunda yaşadığı sorunları dinleyen Aras, özellikle kış aylarında sık sık patlayan su isale hatlarıyla ilgili problemin bir an önce çözülmek zorunda olduğunu kaydetti. Aras, Güvercinlik’teki tekne sahipleri ve balıkçılarla dertleşti, pazaryerini dolaştı.

CHP’nin Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras: “Bodrum Belediye Başkanı sizlerin sorunlarını devletin her kademesine taşıyabilmeli. Çözüm neredeyse oraya gitmeli. Ben bunun sözünü veriyorum. Çözüm Cumhurbaşkanı’ndaysa, oraya gideceğim. Bodrum’un dağları, tepeleri talan edilirken ben susup oturmam, sizlerle beraber mücadele ederim…”  dedi.

Halk Plajı Olmayan Mahalle Kalmayacak

CHP Adayı Ahmet Aras buradan Torba Mahallesi’ne geçti. İlk olarak Torba Muhtarı Suat Kaya’yı ziyaret eden Aras, Torba’daki belediye faaliyetleri hakkında bilgi aldı, trafik ve sinyalizasyon konusunda yaşanan sıkıntıları dinleyerek “İhmale ve ertelemeye gelmeyecek konulara öncelik verilecek. Torba’dan Yalıkavak’a kadar yol yapımı zaten gündemimizde. Büyükşehir Belediyemizle konuyu görüştük. Sayın Başkan, mülkiyet sorunlarının da en kısa sürede çözüme ulaştırılacağını söyledi. Bodrum’da yaz aylarında yaşanan trafik keşmekeşine son vermeye kararlıyız…” dedi.

Torba sahilindeki Bodrum Belediye kafeteryasını da dolaşan Aras, Bodrum’da her gelir grubundan vatandaş yaşadığının vurgulayarak, sosyal belediyecilik uygulamalarını Bodrum’un her köşesinde hayata geçireceklerini belirtti. Aras, “Bodrum’da halk plajı olmayan tek bir kıyı mahallemiz bile kalmayacak. Tüm belediye kafeteryaları, Bodrum’da yaşayan halkın beklentilerine uygun standarda getirilecek, Bodrum’un güzelliklerinden burada yaşayan herkes eşit faydalanacak…” müjdesini verdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.