Bodrum Gündem

Halil İbrahim Kaynar; “Macera Aramıyorum, Tarih Yazmaya Geliyorum…”

DP Genel Başkanı Gültekin Uysal’ın da katıldığı törenle Yalıkavak Seçim İletişim merkezi hizmete girdi. Demokrat Parti (DP) Bodrum Belediye Başkan adayı Halil İbrahim Kaynar, macera aramadığını, Bodrum’da tarih yazacağını söyledi…

Bodrum Gündem Haber

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, DP Bodrum Belediye Başkan adayı Halil İbrahim Kaynar’ın Yalıkavak’ta seçim iletişim merkezi açılışına katıldı. Açılış töreninde Kaynar ve Uysal’ın yanı sıra, Genel Başkan Yardımcısı Serdar Eriş, Genel İdare Kurulu Üyesi Sefer Bayram, Bülent Şahinalp,  Merkez Karar Kurulu üyesi İsmail Ökten, DP Muğla İl Başkanı İsmet Köse ve DP Bodrum İlçe Başkanı Mustafa Baysel yer aldı.

Yaklaşık 400 vatandaşın katıldığı Yalıkavak Seçim Ofisi açılış töreninde ilk sözü başkan adayı Halil İbrahim Kaynar aldı. Adaylığının düşürülmesi için birçok siyasi oyuna maruz kaldığını belirten Kaynar; “Ama başaramadılar. Sadece sahaya geç çıkmamıza neden oldular. Masada kazandık, sahada da kazanacağız. Bundan hiç şüphem yok. 5 yılı muhtarlık, 15 yılı belediye başkanlığı olmak üzere bu topraklara hizmet veriyorum. Göltürkbükü’nün dünyada durumu ortada. Göltürkbükü’nde gerçekleştirdiklerimizi şimdi tüm Bodrum’a kazandırmanın zamanı. Ben sizlerin içinizden biriyim. Bodrum’un tüm sorunlarını çok iyi biliyorum ve ekibimle birlikte bu sorunları akılcı projelerle çözecek bilgi ve deneyime sahibiz. Bize güvenin. Biz macera aramaya değil, tarih yazmaya geliyoruz…” dedi.

Seçime Gidiyoruz, Savaşa Değil…

DP Genel Başkanı Gültekin Uysal ise Milas’ta Büyükşehir adayı Mehmet Kocadon’un programına katıldıktan sonra Yalıkavak’ta Halil İbrahim Kaynar’ın açılışına katıldı. Uysal yerel seçimin bilinçli olarak bir savaş ortamına çevrilmek istendiğine dikkat çekerek; “Herşeye rağmen biz sağduyulu davranacağız. Seçime gidiyoruz, savaşa değil. Demokratik ortamdan uzaklaşmayacağız. Bakın pırıl pırıl adaylar çıkardık. Muğla’da Mehmet Kocadon, Bodrum’da Halil İbrahim Kaynar sizlerin içinden çıkan güzel insanlar. Kendilerine gösterilen ilgi bizleri çok mutlu etti. İnanıyorum ki Muğla’da ve Bodrum’da bu arkadaşlarımız kazanıp tarih yazacaklar…” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.