Bodrum Gündem

Gümbetli Turizmciler ve Esnaftan Mehmet Tosun’a Tam Destek…

İYİ Parti Bodrum Belediye Başkan Adayı Mehmet Tosun, Bodrum’un en özel mahallesi olan Gümbet’te turizmciler ile bir araya geldi. Tosun, tüm sorunları bildiklerini ve bu sorunları iyi belediyecilik hizmetleriyle çözüme kavuşturmak için gece gündüz demeden Bodrum için çalışacaklarını belirtti.

Bodrum Gündem Haber

Gümbetli turizmciler ile bir araya gelen İYİ Parti Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Tosun, yoğun ilgi ile karşılandı. Bodrum’un son beş yıldır yeni büyükşehir kanunuyla yönetildiğini hatırlatan Mehmet Tosun, bu kanunun getirdiği olumsuzluklar ile birlikte kötü bir beş yılın geride bırakıldığına dikkat çekti. Belediye hizmetleri ve Bodrum’un tanıtılması konusunda yaşanan olumsuzlukların Bodrum’a yakışmadığını belirten Mehmet Tosun, “Bodrum Bir Dünya kenti ise, daha kurumsal, daha halkla iç içe, sorunlara duyarlı, meselelere vâkıf, nitelikli personel ve projelerle yol alan ve hizmet üreten bir belediyecilik hizmet anlayışını 31 Marttan sonra derhal devreye sokmamız gerekiyor…” dedi.
Gümbet Turizm Çevre ve Kültür Varlıklarını Koruma ve Geliştirme Derneği (GÜÇDER) davetiyle Bağevleri Otel’de turizmcilerle bir araya gelen Mehmet Tosun, “Derneğimizin düzenlemiş olduğu bu toplantı nedeniyle Dernek Başkanımız Feridun Beye çok teşekkür ediyorum. Bizler İyi Parti olarak güzel bir kadroyla 31 Mart 2019’da sandıkta sizlere iyi bir seçenek sunmanın gayreti içerisindeyiz…” dedi.
Turizmcilerle yapılan toplantının ardından Gümbet esnafını gezen Mehmet Tosun, esnafların sorun ve önerilerini dinledi. Gümbet Esnafının da yoğun ilgi gösterdiği Mehmet Tosun “Bodrum’un kaybedecek beş yılı daha yok…” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.