Bodrum Gündem

Mehmet Kocadon Bodrumlular İle Buluşuyor…

Mehmet Kocadon Bodrumlular İle Buluşuyor…

Bodrum Belediye Başkanı ve Demokrat Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Kocadon, 16 Mart Cumartesi günü saat 16.00’da Yağhane’deki DP Bodrum Seçim Ofisinin açılışında Bodrum halkı ile buluşacak. 

Bodrum Gündem Haber

1999 yılı yerel seçimlerinde aldığı %57 oranındaki oy ile Ortakent-Yahşi Belediye Başkanlığı görevine başlayan Mehmet Kocadon, hızlı ve doğru kararlarla Ortakent-Yahşi Beldesi’nin çehresini değiştirirken doğasını da koruyup yapılaşmanın önünü kesti. Bugün bile Bodrum Yarımadası’nın parmakla gösterilen beldesini yarattı. 2004 yılı yerel seçimlerinde yeniden Ortakent-Yahşi Belediyesi’nde başkanlık görevine aday oldu ve %75 oy alarak 2. kez başkanlık görevini üstlendi. 2009 yılında Bodrum Belediye Başkanlığına adaylığını koyan Mehmet Kocadon, seçimi kazanarak Bodrum Belediye Başkanı oldu. 2014 yılı yerel seçimlerde ise %50.8 oy alarak büyükşehir yasası kapsamında Bodrum Yarımadası’ndaki tüm belde belediyelerinin kapanmasının ardından Bodrum Yarımadası’nın Belediye Başkanı seçildi.

Büyükşehir süreci ile birlikte 2016’dan itibaren Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı için sahada çalışan ve sorunları dile getiren Bodrum Belediye Başkanı ve Demokrat Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Kocadon, Neyzen Tevfik Caddesi üzerinde yer alan Yağhane’de, Demokrat Parti Bodrum Seçim Ofisinin açılını yapmak üzere Bodrumlular ile buluşacak. Açılışta Bodrumlulara, süreç ve büyükşehir yasası hakkında detaylı bilgiler verecek.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.