Bodrum Gündem

Şoför esnafı; “Bizim yüzümüzü güldürdünüz…”

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı ve Büyükşehir Belediyesi Millet ittifakı adayı Dr. Osman Gürün, Yatağan’da bir dizi ziyaretlerde bulunarak vatandaşlarla ve STK temsilcileri ile bir araya geldi…

Bodrum Gündem Haber

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı ve Büyükşehir Belediyesi Millet İttifakı adayı Dr. Osman Gürün, Yatağan ilçesinde bir dizi ziyaretlerde bulundu. Başkan Gürün’e ziyaretleri sırasında CHP Muğla Milletvekili Suat Özcan, CHP Yatağan İlçe Başkanı Mehmet Kemiksiz, Yatağan Millet İttifak’ının adayı Halil Arslan ve partililer eşlik etti. Gürün, ilk ziyaretini Yatağan Kaymakamı Hayrettin Çiçek’e yaparken daha sonra Yatağan’da bulunan Sivil Toplum Kuruluşlarına (STK) yaptı.

Şoför esnafı; “Bizim bir dediğimizi iki etmediniz…”

İlk olarak Yatağan Şoförler Otomobilciler ve Nakliyeciler Esnaf Odasını ziyaret eden Başkan Gürün’e yoğun ilgi gösteren Yatağan şoför esnafı, 14 arkadaşının mağduriyetinin giderilmesi için Osman Gürün’den destek istediler. Bugüne kadar Gürün’den istediklerinin hepsi yerine geldiğini söyleyen şoför esnafı, şunları söyledi; “Siz buraya geldiğinizde ‘Siz şoför esnafı mağdur etmeyeceğim’ demiştiniz. Evet, siz bizi mağdur etmediniz. Bizim bir dediğimizi iki etmediniz. Bizim sadece mağdur olduğumuz konu 14 arkadaşımız. Bunlarla ilgilide mahkemeye verdik mahkeme ret kararı verdi. Biz sizi biliyoruz başkanım. Siz ne şartlarda büyükşehir belediyesini kurduğunuzu biliyoruz. Büyükşehir olmayan bir yeri siz büyükşehir yaptınız. Bizim yüzümüzü güldürdünüz inşallah bu 14 arkadaşımızın da yüzü gülsün istiyoruz…”

Gürün, “Esnafın kazanarak halka hizmet etmesini istiyorum…”

Gürün burada yaptığı konuşmasında şoför esnafının hakkını vermemekle eline hiçbir şey geçmeyeceğini söyledi. Büyükşehir olarak şoför esnafın en büyük mağduriyetlerinden biri olan 65 yaş üstü için bakanlığa öneriler sunduklarını ve ret edildiğini söyleyen Gürün, “Bu hatlarınız, 14 arkadaşla ilgili konuyu inceleyeceğimiz ve değerlendireceğimiz konusunda söz veriyorum. Ben inceleyeceğim. Ben size haklarınızı vermemekle ne kazanabilirim ki? Ben bütün esnafın kazanarak halka hizmet etmesini istiyorum. Sizin sorunlarınızı bakanlığa yazdık. Yazıyoruz. Bir arkadaş bin defa ücretsiz gezmiş. Bu adaletli bir şey değil. İki defa gitsin, iki defa gelsin ona bende sizde tamam dersiniz. Ama bu yasadan kaynaklanıyor benim elimde değil. Onun için birbirimizi anlamaya çalışalım” ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.