Bodrum Gündem

Bodrum Belediye Meydanı’nda da güneşin doğuşunu hep birlikte karşılayacağız…

İYİ Parti Bodrum İlçe Başkanlığı’nca düzenlenen etkinlikte Bodrum’da yaşayan kadınlar bir araya geldi. Kadınlara seslenen Mehmet Tosun; “Hep birlikte Bodrum’u iyi yapacağız. Sizlerle birlikte Bodrum iyi olacak. İnşallah 31 Mart’ta da seçimleri alacağız. Bodrum Belediye Meydanı’nda da güneşin doğuşunu hep birlikte karşılayacağız” dedi.
Bodrum Gündem Haber
Ortakent Yahşi Mahallesi’ndeki Müsgebi Düğün Salonu’nda kadınların katılımı ile gerçekleştirilen etkinlikte konuşan Mehmet Tosun; “Mahallelerimize, sokaklarımıza gidiyoruz, ara vermeden çalışıyoruz. Bu çalışmalarımızda siz kadınların emeği ve etkisinin çok fazla olduğunu biliyoruz ve bunun farkındayız…” dedi.

İYİ Parti kurucu Başkanı ve İYİ Parti Bodrum Belediyesi birinci sıra Meclis Üyesi adayı Mehmet Onur Şahbaz tarafından organize edilen kadınlara özel etkinliğe, İYİ Parti Bodrum Belediye Başkan Adayı Mehmet Tosun da katıldı. Salona 10. Yıl Marşı eşliğinde giren Tosun’a yoğun ilgi vardı. Mehmet Tosun, oldukça iddialı ve kendinden emin konuşarak; “Hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum. Seçimlere 15 gün kaldı. 1 Nisandan itibaren hep birlikte ve daha çok çalışacağız. Kadınlarımıza şimdi olduğu gibi 1 Nisan’dan sonra daha çok iş düşüyor. Bu organizasyonu sağ olsun Mehmet Onur Şahbaz başkanım organize etti. Eğleniyoruz, enerji depoluyoruz. Hep birlikte Bodrum’u iyi yapacağız. Sizlerle birlikte Bodrum iyi olacak. İnşallah 31 Mart’ta da seçimleri alacağız. Bodrum Belediye Meydanı’nda da güneşin doğuşunu hep birlikte karşılayacağız…” dedi.
25 Mart’ta Meral Akşener Geliyor…
Toplantıya katılan kadınlara ve organizasyonda emeği geçenlere teşekkür eden Tosun, “En başta da sayın genel başkanımız Meral Akşener’e teşekkür ediyoruz. Bu seçim sürecinde gözü hep üzerimizde. Bizden hiçbir desteğini esirgemiyor. 25 Mart’ta da Bodrum’da olacak, değerli kadınlarımızla birlikte olacak. Bunun da buradan müjdesini veriyorum. Hepinize tekrar iyi eğlenceler diliyorum…” dedi.
Şahbaz; Söz Önemlidir, Tutulmak İçin Verilir…
Etkinlikte bir konuşma yapan Bodrum Belediye Meclis Üyesi Adayı Mehmet Onur Şahbaz ise “Size verilen söz tutulmak zorundadır. Çünkü kadın annedir. Ben annemin elini öptüm, eşimin helalliğini aldım da bu yola çıktım. Çalışacağız diyorsak çalışacağız. Vallahi de çalışacağız, billahi de çalışacağız. Geçmişte çalıştık, bugün de çalışacağız, yarın da çalışacağız. Çünkü söz önemlidir, benim annem bana böyle öğretti, eşim çocuklarıma bunu böyle öğretiyor. Söz önemlidir, tutulmak için verilir. Belediye başkanlığı makamı bu sözleri tutmak için en uygun makamlardan bir tanesidir. Bodrum’un şu anki durumunu biliyoruz. Belediye hizmetlerini biliyoruz. Neden, nasıl, kim tarafından bu hale getirildi, bunu sorgulamıyoruz. Biz şu anda bugüne bakıyoruz. Durumumuzu tespit ettik, ihtiyaçlarımız çok. Mehmet Tosun başkanımızın önderliğinde, biz de meclis üyeleri olarak arkasında Bodrum’un sorunlarını çözmek için yola çıktık…” dedi.
Etkinlikte doğum günü olan Gözde Billor isimli çocuk için de pasta kesilerek doğum günü kutlaması yapılırken, çeşitli ikramların da yapıldığı organizasyon, akşam saatlerine kadar sürdü.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.