Bodrum Gündem

Hüseyin Özgül Namı Diğer Le Kabak Hüseyin Toprağa Verildi…

Bodrum’un Dereköy mahallesinde 15 yıl önce açtığı Le Kabak dükkanında 16 Mart günü sabaha karşı yaşamına son veren ve Bodrum’u dünyaya tanıtan özgün sanatçı Hüseyin Özgül göz yaşları içerisinde son yolculuğuna uğurlandı…

Bodrum Gündem Haber

15 yıldan bu yana su kabaklarına verdiği sanatsal formatlarla Bodrum’u dünyaya tanıtan ve 16 Mart 2019 günü sabahı yaşamına son veren evli ve iki çocuk babası Hüseyin Özgül Kadıkalesi Camii’nde ikindi namazından adından kılınan cenaze namazından sonra gözyaşları içerisinde son yolculuğuna uğurlandı.

Cenaze törenine eşi Defne, çocukları Poyraz ve Kuzey, abileri Erkin ve Mahmut Özgül, CHP İlçe Başkanı Halil Karahan, AK Parti İlçe Başkanı Ömer Özmen ile dostları katıldı. Özgül’ün bir süre önce Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde yaşayan eşi ve çocuklarının yanına gitmeyi planladığı, orada sanatına devam etmek istediği öğrenildi.

Özgül’ün arkadaşları “Hüseyin bu topluma örnek olacak bir kişiliğe sahipti, eğitime sağlığa ve spora verdiği destek ve önem ile herkesin sevgisini saygısını kazanmıştı. O’nun yokluğu ne yazık ki doldurulamayacak çok üzgünüz…” dediler.

Hüseyin Özgül Kadıkalesi Mezarlığı’nda gözyaşları içerisinde toprağa verildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.