Bodrum Gündem

Halil İbrahim Kaynar; Kocadon’un Bu Yasayla Eli Kolu Bağlı Kaldı…

Demokrat Parti (DP) Bodrum Belediye Başkan adayı Halil İbrahim Kaynar, 5 yıl muhtarlık 15 yıl belediye başkanlığı yaptığı Göltürkbükü’nde büyük bir kalabalık eşliğinde seçim ofisini açtı. Kaynar buradan yatırım sözü verdi.

Bodrum Gündem Haber

5 yıl muhtarlık 15 yıl belediye başkanlığı yaptığı Göltürkbükü’nde seçim ofisi açan DP Bodrum Belediye Başkan adayı Halil İbrahim Kaynar, coşkulu bir kalabalığa seslendi. Yaklaşık 500 kişinin katıldığı açılışta konuşan Kaynar, Bodrum Yarımadası’na yatırım sözü verdi. Göltürkbükü açılışına katılan DP Bodrum İlçe Başkanı Mustafa Baysel, çok iyi bir ekip kurduklarını, başlarında da deneyimli bir belediye başkan adayıyla seçimleri alacaklarını söyledi.

Büyükşehir yasasının devreye girmesiyle Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin Bodrum’u pranga altına aldığını söyleyen DP Bodrum Belediye Başkan adayı Halil İbrahim Kaynar ise; “5 yılda Bodrum’a hiç yatırım gelmedi. Var olan sorunlar çığ gibi katlanarak büyüdü. Bodrum büyük sorunlarla başetmek zorunda kaldı. Mehmet Kocadon önemli hizmetler yaptı. Ama bu yasayla eli kolu bağlı kaldı. Allah’ın izniyle 31 Mart’ta Kocadon Muğla’ya, Halil İbrahim Kaynar Bodrum’a başkan olunca birbirimizle koordineli şekilde çalışacağız. Hizmetlerin arkası kesilmeyecek. Biz belediye başkanı olduğumuzda hem Muğla Büyükşehir Belediyesi’yle, hem de merkezi hükümetle iyi geçinip Bodrum’un özlediği hizmetleri getirip devasa sorunları ortadan kaldıracağız…” dedi.

Şapkanızı Elinize Alıp 3 Defa Düşünün…

Demokrasinin kalesi Demokrat Parti’yi hem Muğla’da hem de Bodrum’da zafere ulaştıracaklarına emin olduğunu söyleyen Halil İbrahim Kaynar; “Sevgili hemşehrilerim, şapkanızı elinize alıp 3 defa düşünün. 31 Mart’ta 5 yılınızı ipotek altına alıyorsunuz. Çocuklarımızın, gençlerimizin, esnafımızın kısacası Bodrum’umuzun 5 yılını ipotek altına alıyorsunuz. Bunu iyi düşünerek oyunuzu kullanın. Seçimde mührü Kırat’a vurun…” dedi.

Başkan adayı Halil İbrahim Kaynar daha sonra vatandaşlarla birlikte seçim ofisinin açılışını gerçekleştirdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.