Bodrum Gündem

Menteşe’de Başkan Gürün’e Sevgi Seli…

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı ve aynı zamanda Millet İttifakı Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Osman Gürün, Menteşe ilçesine bağlı Yerkesik ve Yenice Mahallelerinde kalabalık vatandaş topluluklarının ilgisi nedeniyle gece yarısına kadar süren toplantılar yaptı.

Bodrum Gündem Haber

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) ile İYİ Parti’nin ortak Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Osman Gürün, Menteşe İlçesine bağlı Yerkesik ve Yenice Mahallelerine ziyaretlerde bulundu.

Dr. Osman Gürün’e CHP Muğla Milletvekili Süleyman Girgin, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, CHP Menteşe İlçe Başkanı Mustafa Aytaç Kavak, CHP Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Yönetimi ile partililer eşlik etti.

Yerkesikli vatandaşlardan tam destek…   

Menteşe ilçesindeki seçim ziyaretlerine Yerkesik Mahallesi’nde devam eden Başkan Dr. Osman Gürün’ü kalabalık vatandaş topluluğu karşıladı. Başkan Gürün’ün projelerini dikkatle dinleyen mahalle sakinleri, sordukları sorulara karşılık olarak da Başkan Gürün’den tatmin edici cevaplar aldı. Toplantı sonunda Yerkesik Mahallesi sakinleri 31 Mart Yerel Seçimlerinde Başkan Gürün’e tam destek vereceklerini ifade etti.

Başkan Gürün sevgisi için gece yarısına kadar beklediler…

Yenice Mahallesinde düzenlenen toplantıda 2014-2019 yılları arasında yapılan hizmetleri ve 2019-2024 yılları arasında planlanan projeleri anlatan Dr. Osman Gürün’e ilgi büyüktü. Mahalle sakinleri Başkan Gürün’ün projelerini dinlemek için gece yarısına kadar bekledi. Ayrıca vatandaşlar toplantı için organize edilen kahveye sığmazken, soğuk havaya rağmen pencere kenarlarında Başkan Gürün’ün hizmetlerini ve projelerini dinlediler.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.