Bodrum Gündem

Muğla’da Millet İttifakına Sahip Çıkmak Namus Borcudur

Muğla’da Millet İttifakına Sahip Çıkmak Namus Borcudur

İYİ Parti Muğla Milletvekili Metin Ergun Muğla’nın Yatağan ilçesinde seçmenlerle bir araya geldi. Millet ittifakı ile ilgili konuşan Metin Ergun “Arkadaşlar, CHP ile yaptığımız ittifak çok önemli. İYİ Parti Denizli’de CHP seçmeni oy vermezse kazanamaz. Balıkesir’de kazanamaz. O zaman bizde Muğla’da CHP adayına destek olacağız. Genel Başkanımız Akşener bu ittifaka imza attı. Bu imzaya sahip çıkmak İyi Partililerinin namus borcudur…” dedi.

Bodrum Gündem Haber

İYİ Parti Muğla Milletvekili Metin Ergun Muğla’nın Yatağan ilçesinde seçmenle buluştu. Ergun, Yatağan’da vatandaşlara yaptığı açıklamada, İktidara yüklenerek,Hiç fabrika yapmadılar Cumhuriyet tarihinin fabrikalarını sattılar, manav dükkânı açtılar…” şeklinde konuştu.

Metin Ergun, Yatağan’da, CHP Belediye Başkanı Halil Arslan’ın vatandaş toplantısına katılarak bir konuşma yaptı. Ergün yaptığı konuşmada; “İktidar Beka sorunu var diyor, Yunanistan Türkiye’ saldırdı da bizim haberimiz mi yok. Bunu muhalefet diyebilir ama siz diyemezsiniz. Beka sorunu var işsizlik, geçim sıkıntısı mutfak, 17 senedir iktidardasınız, Cumhuriyet tarihinin fabrikalarını sattınız, manav dükkânı açtınız. Üretim yok, tütün, pamuk, nohut, mercimek, et, saman. Nohut, tarım ürünleri dışardan alınıyor. Arkadaşlar, CHP ile yaptığımız ittifak çok önemli, İyi parti Denizli’de CHP seçmeni oy vermezse kazanamaz, Balıkesir’de kazanamaz, O zaman bizde Muğla’da CHP adayına destek olacağız. Genel Başkanımız Akşener bu ittifaka imza attı bu imzaya sahip çıkmak İyi Partililerinin namus borcudur…” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.