Bodrum Gündem

Rakibimize İyi Bir Fark Atacağız

CHP Bodrum Belediye Başkan Adayı Ahmet Aras, Göltürkbükü buluşmasında “Örgütüm tamamen sahiplendi, arkama geçti. Bundan sonra bana karada havada ölüm yok. Bundan sonra ben hep çalışırım, çalışırım, çalışırım…” diye konuştu. Ahmet Aras, “Ben inşaatçı değilim. Kat karşılığı inşaat yapmam. Ben turizmciyim. Çevreyi, denizi, doğayı, insanı severim…” dedi.

Bodrum Gündem Haber

Göltürkbükü’nde muhteşem bir kalabalığa seslenen CHP Bodrum Belediye Başkan Adayı Ahmet Aras, “Kimse kırılmasın, darılmasın. 1 Nisanda seçildiğimde tebrikleri kabul etmeyeceğim. Zaten siz beni seçerek tebrik etmiş olacaksınız. Kaybedecek beş dakikamız bile yok. 1 Nisandan itibaren Bodrum için çalışma zamanı, konuşma zamanı değil” dedi. Aras, miting alanına bando eşliğinde geldi, coşkulu bir kalabalık tarafından karşılandı. Aras, “Seçildiğimde ilk yapacağım iş, beni denetlesin diye muhalif meclis adaylarından birinin başkanlığında şeffaflık komisyonu kurmak olacak. İkinci iş olarak da güçlü yetkilerle donatılmış bir kadın başkan yardımcısını atayacağım…” dedi.

Miting sırasında Türkiye-Moldova karşılaşmasında birbiri ardına atılan golleri de müjdeleyen Aras, “Hep diyorum ya biz uğurlu geldik diye. Galiba biz de iyi bir fark atacağız rakibimize, öyle anlaşılıyor…” sözleriyle meydandakileri güldürdü.

CHP Adayı Aras, miting sonunda belediye meclis üyeleriyle birlikte Göltürkbükü meydanında toplanan kalabalık tarafından sevgi çemberine alındı. Aras, konuşmasının sonunda sahneden atlayarak, vatandaşlara karanfil dağıttı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.