Bodrum Gündem

Tarık Akan’ın Mahallesi Akyarlar’a Hizmet Vermek İçin Aday

Tarık Akan’ın Mahallesi Akyarlar’a Hizmet Vermek İçin Aday

Birçok ünlü sanatçının ve entelektüelin yaşamak için tercih ettiği bir yer olan Akyarlar’da, Muhtarlık için kolları sıvayan Özgül Kantaş özellikle projeleri ile dikkati çekiyor. Özgül Kantaş “Akyarlar için çalışacağım, halkın derdi benim derdim olacak…” dedi.  

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem

Geçtiğimiz yıllarda yitirdiğimiz Türk sinema tarihine damgasını vuran sinema sanatçısı Tarık Akan ve 2016 Ağustos ayında feci bir kazada yaşamını yitiren tiyatro oyuncusu Alev Tekoğul Gürcan gibi çok özel isimlerin de yaşamak için tercih ettiği Bodrum’un en özel ve en güzel mahallerinden birisi olan Akyarlar’ın muhtarı olmak için kollarını sıvayan Özgül Kantaş ve ekibi projeleri ile dikkat çekiyor.

Göreve seçildiklerinde Akyarlar da eğitim veren okullardaki eksikleri gidermekle başlayacaklarını belirten Akyarlar Muhtar Adayı Özgül Kantaş “Akyarlarda yaşayan yurttaşlarımız için 7/24 Ambulans hizmeti sağlayacağız, ihtiyaç sahiplerinin adaletli bir şekilde tespitini yapacak ve gerekli yardımların yapılmasını sağlayacağız, okul yararına pazarlarda stant ayrılmasını sağlayacağız, gençler bizim geleceğimiz, onlara yönelik çeşitli etkinlikler düzenleyeceğiz, banklar ve dinlenme teraslarının yapılmasını sağlayacağız. Bizler çevreye ve doğaya değer veren insanlarız. Akyarlar Mahallemizde yaşayan herkes doğaya ve çevreye duyarlıdır bu nedenle her sokağımıza geri dönüşüm hizmeti sağlayacağız. Yeni bir mezarlık tespiti için çaba gösterecek, çocuk parkı, spor aletlerinin olduğu parklar ve özellikle piknik alanı yapılması için gereken tüm çalışmaları seçildiğimiz andan itibaren başlatacağız…” dedi.

Akyarlar Muhtar adayı mahallenin ihtiyacı olan hizmetlerin gelebilmesi için idari ve yerel yöneticiler ile sürekli irtibat halinde olacaklarını kaydederek “Her ay halka açık toplantılar düzenleyeceğiz ve mahallemizi hep birlikte katılımcı bir anlayış ile yöneteceğiz. Bana ve ekibimize her an ve hızlı bir şekilde ulaşılması için watsapp iletişim hattı da kuracağız…” dedi.

Özgül Kantaş; Deneyimli ve Çalışkan Bir Ekip ile Görev Talep Ediyor…

Akyarlar halkına hizmet vermek için deneyimli bir ekip kurduğunu söyleyen Akyarlar Muhtar Adayı Özgül Kantaş sözlerini “Akyarlar’ın tanıtımı için, 7/24 hizmet vermek için Restoran İşletmecisi Emine Aşık, İnşaat Mühendisi Anıl Yıldırım, Elektrik Teknisyeni Atilla Timur Beşkaya, Sayısal Loto işletmecisi Mümine Karakaya, Otel İşletmecisi Emrah Delice, Servis İşletmecisi Musa Konday ve Elektronik Teknisyeni Gökhan İrkin ile birlikte Akyarlar Mahallemiz için çalışmaya ve geleceğine damga vurmayı hedefliyoruz. Akyarlar halkından desteklerini bekliyoruz…” diyerek tamamladı.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.