Bodrum Gündem

CHP İl Başkanı Zeybekoğlu Tüm Vatandaşları Sandığa Davet Etti

CHP İl Başkanı Zeybekoğlu Tüm Vatandaşları Sandığa Davet Etti

CHP Muğla İl Başkanı Adem Zeybekoğlu 31 Mart Yerel seçimlerinde tüm vatandaşları oy kullanmaya davet etti ve Millet İttifakı’nın yerel seçimlerde belirleyici olacağını söyledi.

Bodrum Gündem Haber

Pazar günü yapılacak yerel seçimler öncesi basın açıklaması yapan CHP Muğla İl Başkanı Adem Zeybekoğlu Türkiye genelinde ve Muğla’da iktidar partisinin yerel seçimleri beka sorunu haline getirmeye çalıştığını ama başaramadığını, bu anlayışa en güzel cevabı vatandaşın sandıkta vereceğini söyledi.

Zeybekoğlu; “Yerel Seçimler Beka değil genel seçimin provası olacaktır”

CHP Muğla İl Başkanı Adem Zeybekoğlu; “31 Mart Pazar günü ülkemizde sandığa giderek yerel yöneticilerimizi, muhtarlarımızı ve meclis üyelerimizi seçeceğiz. Birilerinin seçim süresi boyunca iddia ettikleri gibi ülkemizin bekası için bir seçime gitmiyoruz. Cumhuriyet Halk Partisi ve İyi Parti Millet İttifakı olarak seçimlere birlik ve beraberlik içerisinde giriyoruz. Türkiye genelinde Millet İttifakı’mızın alacağı başarılı sonuçlarla yerelde başlayan değişim genel seçimlere de yansıyacaktır. İktidar partisi ve ortağının beka korkusu da kendi başarısızlıklarını örtmek içindir…” dedi.

“Muğlamızı koruyan CHP’li belediyecilik anlayışı devam edecek”

Cumhuriyet Halk Partisi ve İyi Parti’nin kurduğu Millet İttifakı’nın demokrasiyi, Atatürk ilke ve inkılaplarını, Türkiye’nin geleceğini korumak için bir araya geldiğini hatırlatan CHP Muğla İl Başkanı Adem Zeybekoğlu tüm vatandaşları oylarını kullanmaya, demokrasiye, özgürlüklerine sahip çıkmaya davet etti. Zeybekoğlu; “Seçim çalışmalarında tüm adaylarımızın projeleri dışındaki tek enstrümanı sevgi, barış dili, birlik ve beraberlikti. Millet İttifakı olarak ötekileştiren, ayrıştıran, kutuplaştıran dile inat hep birlik ve beraberlik içerisinde olduk. Ülkemizin buna her zamankinden daha fazla ihtiyacı var. Pazar günü yapılacak yerel seçimlerde tüm vatandaşlarımızın ülkesine, partisine sahip çıkacağına inanıyorum. Muğlamızda ittifak yaptığımız Büyükşehir ve ilçe belediyelerini ve partimizin adaylarının olduğu ilçeleri vatandaşlarımızın desteği ile kazanacağız. Muğlamızda yaşadığımız şehri ranta ve talana karşı koruyan, Türkiye örnek sosyal belediyecilik projelerini hayata geçiren Cumhuriyet Halk Partili belediyecilik anlayışı devam edecek ve martın sonu bahar olacak…” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.