Bodrum Gündem

Muğla’da “Martın Sonu Bahar” Oldu

Muğla’da “Martın Sonu Bahar” Oldu

CHP Muğla İl Başkanı Adem Zeybekoğlu 31 Mart Yerel seçim sonuçlarını değerlendirdi ve martın sonunun bahar olduğunu söyledi…

Bodrum Gündem Haber

31 Mart’ta yapılan yerel seçimlerde Türkiye genelinde ittifakların Muğla genelinde ise Cumhuriyet Halk Partisi’ni kazandırmamaya çalışan adayların konuşulduğunu söyleyen CHP Muğla İl Başkanı Adem Zeybekoğlu vatandaşın bu oluşumlara karşı en güzel cevabı sandıkta verdiğini belirtti.

“Türkiye ve Muğla bugüne kadar böyle bir seçim süreci geçirmedi”

CHP Muğla İl Başkanı Adem Zeybekoğlu; “Türkiye Cumhuriyeti ve Muğla belki de hiçbir döneminde 31 Mart 2019 yerel seçimi gibi bir süreç geçirmedi. Demokratik ortamda kurulan ittifaklara rağmen rakiplerini terör örgütleri ile bir tutan, yerel seçimleri beka sorunu olarak göstermeye çalışanlara en güzel cevabı sandıkta vatandaşlarımız verdi. Özellikle Muğlamızda yerel seçimlerde Cumhuriyet Halk Parti’mizin kazanmasını engellemek için adaylar çıkarıldı ve çok cepheli bir seçim süreci yaşandı. Tüm bunlara rağmen vatandaşlarımız gereken dersi ve cevabı sandıkta verdi. Cumhuriyet Halk Partisi olarak bizlerde Muğla’da aldığımız sonuçlara sevinirken özellikle bazı ilçelerde aldığımız sonuçlar için değerlendirmelerde bulunacağız. Muğla’da Büyükşehir Belediyesi, 20 yıl sonra Fethiye Belediyesi, Marmaris, Datça, Milas, Bodrum, Menteşe’yi kazanmamız bir çok açıdan önemliydi. Muğla belki tarihinde bu kadar enteresan bir seçim dönemi yaşamadı. Seçim harcamalarıyla, devşirme adaylarıyla, bağımlı adaylarıyla, bağımsız adaylarıyla Muğla’da adeta operasyona uğradı. Ama bu halk buna izin vermedi. Ula, Yatağan, Dalaman ve Ortaca ilçelerini ne yazık ki rakiplerine kaptıran partimiz bu seçim sonuçlarından dersler çıkaracak. 2019 yerel seçimlerinde Türkiye genelinde baharı getiren Cumhuriyet Halk Parti’miz vatandaşlarımızdan aldığı güç ve kurucu iradesiyle önümüzdeki genel seçimler için halkın umudu olacak…” dedi.

Yerel ve genel seçimlerde aldığı oylarla Türkiye’ye örnek olan Muğla’nın tüm girişimlere rağmen Cumhuriyet Halk Partisi’nin kalesi olmaya devam edeceğinin altını çizen CHP Muğla İl Başkanı Adem Zeybekoğlu 31 Mart Yerel seçimlerinde gecesini gündüzüne katan tüm partililere ve demokratik hakları için sandığa giden ve oyunu kullanan vatandaşlara teşekkür etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.