Bodrum Gündem

Zeki Alasya’nın Ağabeyi, Hasan Münir Alasya Vefat Etti

Zeki Alasya’nın Ağabeyi, Hasan Münir Alasya Vefat Etti

Kıbrıslı ünlü sanatçı Zeki Alasya’nın ağabeyi ve Bodrum Gündem yazarlarından Başar C.Münir’in babası 1931 doğumlu Doktor Hasan Münir Alasya 2 Nisan sabah saatlerinde yaşama veda etti…

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem 

Bir dönem ilaç sektörü denildiğinde ilk akla gelen isimlerden birisi olan Dr.Hasan Münir Alasya 2 Nisan sabahı saat 04:00 sularında yaşama veda etti. İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi 1956 mezunu olan Dr.Hasan Münir Alasya uzun yıllar Abbott, Fako İlaçlarında tıbbi direktör olarak görev yaptı. Münir Alasya 50’li yılların başında Türk Talebe Birliği Genel Sekreterliği de yapmıştı.

Barış ve Başar’ın babası, Oya ve Elif’in kayınpederi, Defne, Duygu ve Deniz’in de dedesi olan 1931 doğumlu Dr.Hasan Münir Alasya’nın 55 yıllık hayat arkadaşı Fahire Münir Alasya acısını torunlarına sarılarak azaltmaya çalıştı.

Dr.Hasan Münir Alasya için 3 Nisan 2019 Çarşamba günü, Göztepe Tütüncü Mehmet Efendi Cami’inde öğle namazının ardından cenaze namazı kılınacak ve sonrasında da Karacaahmet Mezarlığı’nda toprağa verilecek.

Aile yakınlarından ve dostlarından çelenk göndermek yerine, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’ne bağışta bulunulmasını rica ediyor.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.