Bodrum Gündem

Türkiye’nin En İyileri Arasında Bodrum’dan İki Otel Var

Türkiye’nin En İyileri Arasında Bodrum’dan İki Otel Var

Türkiye’nin En iyi 100 otelinin belirlendiği otelpuan.com ödülleri sahiplerini buldu. Listeye Bodrum’dan Sentido Bellazure ve LIV Hotel by Bellazure otel listeye girmeyi başardı.

Bodrum Gündem Haber
Türkiye seyahat pazarının en büyük grubu olan ETS Tur kuruluşu otelpuan.com’un her yıl verdiği ödüllerinin sahipleri belli oldu. otelpuan.com, yüz binlerce yoruma göre bu yıl da Türkiye’nin en beğenilen otellerini seçti. Türkiye’nin en iyi 100 otelinin belirlendiği otelpuan.com ödülleri listesinde Bodrum Akyarlar’da faaliyet gösteren Sentido Bellazure ve LIV Hotel by Bellazure listeye giren oteller arasında yerini aldı.
LIV Hotel by Bellazure Otel Genel Müdürü Erdal Berberoğlu Türkiye’nin en iyi 100 oteli arasına girdiklerinden dolayı çok mutlu olduklarını belirterek, “Bellazure ailesi olarak işletmesini yapmış olduğumuz Sentido Bellazure ve LIV Hotel by Bellazure otellerimiz Türkiye’nin en iyi 100 oteli arasında yer aldı. Bu başarıdan dolayı tüm çalışma arkadaşlarıma, yönetim kurulumuza, misafirlerimize ve Otelpuan.com’a çok teşekkür ederiz…” dedi.
Sentido Bellazure otel genel müdürü Cenk Yalçın da “Bodrum’da yer alan Sentido Bellazure ve LIV Hotel by Bellazure otellerimizin ödülle taçlandırılmış olması bizi onurlandırmıştır. 2019 yılında da aynı anlayış ve hizmet kalitesi ile yüzde 100 misafir memnuniyeti odaklı çalışmaya devam edeceğiz. Otelpuan.com üzerinden Türkiye’deki en iyi 100 oteli oylamasına katılarak bize puan veren misafirlerimize teşekkür ederiz…” dedi.
Sentido Bellazure otelin daha önce de aynı ödüle layık görüldüğü öğrenildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.