Bodrum Gündem

Abur Cubur Show ve Çalçene Bodrum Mandalin Bar Sahnesinde

Abur Cubur Show ve Çalçene Bodrum Mandalin Bar Sahnesinde

Bodrum’un yaz kış açık mekânlarından birisi olan Bodrum Mandalin Bar Sahnesinde 18 Nisan’da Abur Cubur Show, 28 Nisan’da da Çal Çene adlı etkinlikler gerçekleştirilecek.

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem

Bodrum’un en özel mekânları arasında yer alan Bodrum Mandalin Bar Sahnesinde, kış boyunca farklı tarzlarda müzik yapan birçok sanatçı canlı performansları ile Bodrumlular ile buluşurken, müzik dışında da farklı etkinlikler düzenlendi. 18 Nisan ve 28 Nisan’da da yine müzik dışında Bodrumlulara çok özel iki etkinlik gerçekleşecek.

18 Nisan Perşembe akşamı Abur Cubur Show… 

Güldür Güldür’ün sevilen oyuncularının Doğan Akdoğan  ve Rüştü Onur Atilla’nın rol aldığı “Abur Cubur Show “  adlı  oyun ile Bodrum Mandalin bar sahnesindeler. Özlem Özce’nin organizatörlüğünde 18 Nisan Perşembe günü saat 20:30 da Bodrum Mandalin Bar Sahnesinde Bodrumlular ve Bodrum’a tatil yapmaya gelen misafirler ile buluşacaklar. Yemekten sanata, aşktan baklavaya, anılardan bulaşığa, hayat koşturmacasından, pide kuyruğuna kadar her şeyi konuşmak istiyorlar. Bunu yaparken de yanlarına sizlerin de tanıdığı ünlü tanıdıklarını alıyorlar.
Uzaktan bakıldığında bildik bir “Talk Show” olarak görünen bu etkinlik, aslında yakından bakıldığında samimi bir muhabbet ortamına dönüşüyor. Sohbetin yanında Abur Cubur Band’ın şarkıları, yarışmalar, doğaçlama oyunlar ve meydan okumalar da bilete dahil.
İki Kafadara Göre Buradaki En Önemli Konuk Sensin Sevgili Seyirci…

Kura ile seçecekleri “Gecenin Konuğu” olmak için sizleri karşılarında görmek ve beraber gülmek isterler kendileri. Uzatmalarla beraber 2 saat süren etkinlikten sonra ikilimiz, – oturmaya mı geldik – diyerek sevdiği ve peçeteye yazıp Dj”e verdikleri şarkılar eşliğinde  eğlenmeye de sizleri davet ediyor.

Çalçene 28 Nisan Pazar akşamı saat 21:00’de Bodrum Mandalin Sahnesinde… 

Best FM’de Gazoz Ağacı ve Gazor programlarıyla Türkiye’nin en çok dinlenen Radyo Programcısı Cem Arslan, enstrümanlarını konuşturan adam, Perküsyon sanatçısı Mehmet Akatay ile birlikte Bodrum Mandalin Bar Sahnesinde olacak.
Duyduklarınız, belki duymadıklarınız, gördükleriniz, belki görmedikleriniz, dünde kalanlar, bugün olanlar, belki olmayacaklar ve hayata dair güldüren hikâyeleriyle fıkır fıkır, izlenmesi gereken bir gösteri. Bu gösteride Mehmet Akatay çalıyor, Cem Arslan anlatıyor…

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.