Bodrum Gündem

Ahmet Aras BESİAD’ın Fahri Üyesi Oldu…

BESİAD (Bodrum Esnaf Sanayici İş Adamları Derneği) Geleneksel Perşembe toplantıları kalıbının dışına çıkarak hafta sonu Dibeklihan Kültür Sanat Köyünde düzenlenen kahvaltıda üyeleri ile bir araya geldi.

Çiçek Bozoğlu/Bodrum Gündem

Dibeklihan Kültür ve Sanat Köyü’nde gerçekleştirilen ilk buluşmanın konukları arasında Bodrum belediye Başkanı Ahmet Aras’ta yer aldı.

Yeni seçilen Bodrum Belediye Meclisinde Cumhuriyet Halk Partisi ve İyi Parti’den 9 üyesi bulunan BESİAD başkanı Engin Kaplan, derneğin üyesi olan tüm meclis üyelerini tebrik ederken diğerlerinden daha fazla çalıştıracaklarını kaydetti. Kaplan konuşmasına şöyle devam etti “Seçim döneminde birbiriyle çok da güzel rekabet eden, çok da kıymetli bir seçim süreci yaşatan iki siyasi parti gördük. Çok seviyeli ve kıymetliydi. Çıtayı çok yükseltti ikisi de. Bu siyasi parti ve ilçe başkanlarına çok teşekkür ediyoruz. Son seçimlerde projeciliğin de çıtasını yükselttikleri için kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.

Artık BESİAD’lılar olarak sadece Perşembe günleri değil haftanın tamamına yayınlan çeşitli programlar düzenleyeceklerini kaydeden Engin Kaplan, BESİAD üyelerinin kent yönetiminde söz sahibi olmasından son derece mutlu olduklarını kaydettiği konuşmasına şöyle devam etti “Biliyorsunuz BESİAD’lı olmak belli bir filitrasyondan geçmeyi gerektiriyor. Üyelerimizin bölge ve ülke yönetiminde söz sahibi olmasını hem destekledik hem de çok önemsedik. Seçim sürecinde ben de bizzat çaba sarf ettim konu ile ilgili olarak. Gelinen noktadan da çok mutluyum. Tabii ki tüm meclis üyelerimiz bizim için aynı değerdedir. Başkanımızın yanında en çok proje üreten ve çalışanların bizim üyelerimizin olması için biz de çaba göstereceğiz.” Dedi.

Daha sonra söz alan Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras; Bodrum’un sosyo ekonomik ve kültürel yapısına büyük bir katkı sunan BESİAD’ın Bodrum için önemli bir örgüt olduğunun altını çizerken konuşmasına şöyle devam etti “Her zaman BESİAD’a üye olmak istedim. Yönetim kurulu kabul ederse lütfen beni de aranıza alın. Bizim meclisimize baktığımızda BESİAD’dan oluşuyoruz gibi. Sizlerden büyük destek bekliyorum. İlk günden itibaren çalışmaya başladık, çünkü Bodrum’un kaybedecek zamanı yok. Sizlerin de tecrübenizle bize destek verin. Ben projeciyim, ekibim de projeci ve sizden gelecek projeleri de bekliyorum.“

BESİAD Başkanı Engin Kaplan, gelen talep üzerine Bodrum belediye Başkanı Ahmet Aras’a derneğin rozetini takarak bundan onur ve gurur duyduğunu belirterek kendisini Fahri üye yaptı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.