Bodrum Gündem

Dernekler Mevzuatı Enine Boyuna Konuşuldu…

Bodrum’da faaliyet gösteren dernek yetkililerine değişen Dernekler Mevzuatlarıyla ilgili bilgiler verildi.

Çiçek Bozoğlu/Bodrum Gündem

Bodrum Ticaret Odası Konferans salonunda Muğla Dernekler İl Müdürlüğü ve Bodrum Dernekler Büro Şefliği tarafından düzenlenen gerçekleşen toplantıda Muğla Dernekler İl Müdürü Cengiz Demirci tarafından katılımcılara Dernekler Yönetmeliklerinde ve mevzuatlarında yapılan son değişiklikler konusunda bilgilendirmelerde bulunuldu.

Mevzuat bilgilendirmesinden önce İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Biriminden gelen yetkililer tarafından terör örgütlerinin finansman kaynakları, para transfer yöntemleri ve terörün finansmanıyla mücadelede sivil toplum kuruluşlarının alacağı tedbirlere dair detaylı açıklamalarda bulunuldu.

Ardından Muğla Dernekler İl Müdürü Cengiz Demirci tarafından toplantıyla katılımcı dernek yetkililerine yeni kurulan Dernekler Birliği Sistemi (DERBİS) hakkında detaylı bilgiler aktarıldı. Sunumu interaktif gerçekleştiren Cengiz Demirci her konu başlığında katılımcıların sorularını da tek tek yanıtladı.

Bodrum Ticaret Odası Konferans Salonunda gerçekleşen toplantı sabah 10:00 da başlayıp öğleden sonra 15:00’e kadar devam etti.

.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.