Bodrum Gündem

Çiğdem ve Hakan’ın İlk Kitapları Okuyucusu ile Buluştu…

Kişisel Gelişim uzmanı Çiğdem Sarı Fraser ve ressam Hakan Ömürlüoğlu yazım hayatına kazandırdıkları kitapları için İmge Kitapevinde imza günü düzenlediler.

Çiçek Bozoğlu/Bodrum Gündem

İmge Kitapevinde iki farklı günde düzenlenen imza gününde yazarları sevenleri ve kursiyerleri yalnız bırakmadı.

“Düşler Ülkesi, kendini bulmak isteyenler için rehber bir kitaptır…”

Kişisel Gelişim uzmanı Çiğdem Sarı Fraser; Düşler Ülkesi isimli kitabı ile ilgili şunları söyledi “Bu kitabım kendime, ben olmaya adım attığım 5 yılda yaşadıklarım, yüzleşmelerim, korkularımdan arınarak özgür düşünceye ulaşmaya beni götüren teknikler ve aldığım eğitimlerin hikayesi olarak ortaya çıkmıştır. Eğitici, felsefi ve spiritüel bir kitaptır. Kendini bulmak isteyenler için rehber amacını taşıyor” dedi.   Düşler Ülkesi, Yeni İnsan Yayınevinden çıktı.

“11 öykü; insan, birey, bireyin toplumla ilişkisini anlatıyor…”

Ressam Hakan Derya Ömürlüoğlu’nun ilk kitabı “Arayan Kimdi Tatlım?” için düzenlenen imza gününe Nami Akçalı’nın klarnet dinletisi renk kattı. Kanguru Yayınları’ndan çıkan kitap 11 öyküden oluşuyor. Ressam Hakan Ömürlüoğlu hikaye kitabı ile ilgili olarak “Bu benim son 3 yılda yazdığım 11 tane öyküden oluşuyor. Bu öykülerden bir tanesinin ismi aslında kitabın ismi. Aslında kapaktaki suluboya resmi de o kapaktan bir sahneyi tasvir ediyor. Kitaptaki öyküler, insan, birey, bireyin toplumla ilişkisi, kent, insanın yalnızlaşması ve yabancılaşması gibi konuları ele alıyor. Yaklaşık 15 yıldır da yazma üzerine kendimi geliştiriyorum. Bir çok yaratıcı yazı atölyesine katıldım. Bu öyküler aslında benim ilk meyvelerim ama bu kitaptan önce edebiyat dergilerinde yayınlanmış öykülerim de var.” Dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.