Bodrum Gündem

TEBD Oda Akademisi Bodrum’da Gerçekleşiyor

“Türkiye-AB İş Dünyası Diyaloğu” (TEBD) projesi kapsamında düzenlenen “Akademi 2019 Eğitim Programı”, 23-26 Nisan 2019 tarihlerinde Bodrum Caresse Otel’de gerçekleştiriliyor. Üst ve orta düzey Oda/Borsa yöneticilerini hedefleyen eğitim programına Bodrum Ticaret Odası’ndan da yetkililer katılıyor.

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem

Odalar/Borsalarda Yönetim becerilerini, stratejik planlama hizmetini, üyelere sunulacak yenilikçi hizmetleri geliştirmek ve Türkiye-Avrupa ülkeleri arasında fikir alışverişi sağlayarak network oluşturmak üzere fayda sağlayacak eğitimde pazarlama stratejileri, sosyal medya ve internet becerileri, iletişim ve sunum becerileri, liderlik, yönetim gibi konularda özel eğitimler gerçekleştirilecek.

15 yıldır düzenlenen uygulama tabanlı bir yönetim kursu olan TEBD Akademi’nin Bodrum organizasyonuna Bodrum Ticaret Odası ev sahipliği yaparak gelenlerle birebir ilgilenerek Bodrum’un tanıtımına da katkı sağlayacak.

TEBD tarafından açıklandığı üzere, bu akademinin faydaları ise şu şekilde:

  • Oda yöneticileri için özel olarak tasarlanmış kişisel gelişim programı
  • Odalar için benzersiz bir kıyaslama çalışması
  • En iyi oda uygulamalarının görülmesi adına bir platform
  • Network kurma, yeni paydaşlar oluşturma, , yeni projeler ve yeni ortaklıklar için faydalı olabilecek üç heyecan verici ve yoğun gün
  • Kariyeriniz için değerli ve eğlenceli bir yatırım
  • İlham verici ortamlarda standardın dışında düşünebilmek için yeni fikirler ve yeni bakış açıları kazanmak

Bodrum’da gerçekleştirilen “Akademi 2019 Eğitim Programı”na katılanlar için BODTO tarafından bir kokteyl verildi. Kokteylde konuşan Bodrum Ticaret Odası Meclis Başkanı İlhan Ersan Eurochambers’dan Direktör Dirk Vantyghem ve konuklara hitaben, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı ve Eurochambers Başkan Yardımcısı Sayın Rifat Hisarcıklıoğlu ve şahsı adına katılımcıları saygıyla selamladığını ifade ederek şunları söyledi; “Bodrum Ticaret Odası olarak böyle önemli bir eğitim organizasyonunda sizleri Bodrum’da görmekten büyük mutluluk duyuyoruz. Avrupa Ticaret ve Sanayi Odaları Birliği  Başkan yardımcılığı görevini de yürüten Sayın Rifat Hisarcıklıoğlu’nun çabalarıyla Odalarımız artık Avrupa ile ortak proje üreten ve yürüten büyük bir takım oldu. Bugün de sizler bunun bir parçası olarak Türkiye-AB İş Dünyası Diyaloğu” (TEBD) projesi kapsamında “Akademi 2019 Eğitim Programı”için Bodrum’a geldiniz. Değerli katılımcılara eğitim programlarının verimli geçmesini temenni eder Bodrumdan güzel anılarla ayrılmanızı dilerim…”

Bodrum Ticaret Odası Meclis Başkanı İlhan Ersan konuşmasını Bodrum tarihi, kültürü, turizmi ve ekonomisi ile birlikte Bodrum Ticaret Odasının çalışmaları ile ilgili de katılımcılara bilgiler verdi.

Başkan Ersan sözlerini; “Siz değerli misafirlerimizin her daim Odamız ile iletişim içerisinde olarak ortak proje ağlarının oluşturulması, iletişimin artırılması yönünde gelişim göstermek istediğini lütfen unutmayınız. Sizlere program boyunca güzel ve keyifli bir eğitim diler, en derin saygı ve sevgilerimi sunarım…” şeklinde tamamladı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.