Bodrum Gündem

Turizmcilere Müjde Ecrimisil Sorunu Çözülüyor

Turizmcilere Müjde Ecrimisil Sorunu Çözülüyor

AK Parti Bodrum İlçe Başkanı Ömer Özmen ve Yönetim Kurulu Üyeleri Ankara’da çeşitli bakanlıkları ziyaret ederek, Bodrum ile ilgili projeleri ilgili bakanlıklara sunarken, özellikle turizmcilerin yıllardır süren ecrimisil sorunu ile ilgili müjdeli haberler ile döndüler.

Bodrum Gündem Haber

AK Parti Bodrum İlçe Başkanı Ömer Özmen ile Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Ankara’ya çıkartma yaptı.  Hafta başı Ankara’ya giden heyet Muğla Milletvekili Mehmet Yavuz Demir ile birlikte Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Turizm Bakanlığı başta olmak üzere, Bodrum’a yapılacak yatırım projelerini ilgili bakanlıklara dosya olarak sundu.

Ankara dönüşü kısa bir açıklama yapan AK Parti Bodrum İlçe Başkanı Ömer Özmen oldukça verimli bir ziyaret olduğunu ifade ederek şöyle konuştu; “Birkaç Yönetim Kurulu Üyemiz ile birlikte Ankara’da çeşitli bakanlıklara ziyaretlerde bulunduk. Muğla Milletvekilimiz Mehmet Yavuz Demir’in yol göstericiliği ile Bodrum için hazırladığımız yatırım projelerimizi ilgili bakanlıklara ilettik. Sonuçlarını da çok kısa süre içinde alacağımıza inanıyoruz…”

Turizmcilerin yıllardan bu yana bir türlü çözülemeyen ecrimisil sorunu ile ilgili son aşamaya gelindiğini müjdeleyen AK Parti Bodrum İlçe Başkanı Ömer Özmen “Bodrumlu turizmcilerimizin ecrimisil sorunu ile ilgili olarak Milli Emlak Müdürlüklerimiz, AK Parti Muğla İl Başkanımız Kadem Mete ve AK Parti Muğla Milletvekilimiz Mehmet Yavuz Demir ile birlikte 2018 yılı Aralık ayından bu yana yaptığımız çalışmalar artık meyvelerini vermeye başladı. Turizmcilerimiz rahat olsunlar. Artık ecrimisil sorunu çözülüyor. Detaylarını çok kısa bir süre içinde açıklayacağız…” dedi.

AK Parti Bodrum İlçe Başkanı Ömer Özmen kısa bir süre içinde Bodrum için hazırladıkları bir çok proje ve yatırımların hayat geçeceğini de sözlerine ekledi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.