Bodrum Gündem

14 Seçkin İşyerinin Yer Aldığı “Satıoğlu İş Merkezi” Konacık’ta Açıldı

Farklı Bir İş Merkezi Anlayışı ile imal edilen ve 14 seçkin işyerinin yer aldığı “Satıoğlu İş Merkezi” açıldı…

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem Haber

Bodrum’da farklı bir konsept ile açılan Satıoğlu İş Merkezi Bodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz, BODTO Meclis Başkanı İlhan Ersan, BODTO Başkanı Mahmut Kocadon, Bodrum Deniz Ticaret Odası Başkanı Orhan Dinç, BODER Başkanı Halil Özyurt, Bodrum Belediyesi Meclis Üyeleri Uğur İlhami Özden ve İlknur Ülküm Seferoğlu ile birlikte çok sayıda iş insanı, turizmci ve davetlilerin katılımı ile açıldı.

Bodrum’un iş merkezi haline gelen Konacık’ın Kanuni Sultan Süleyman caddesinde yer alan Satıoğlu İş Merkezi’nin tasarımı da çok dikkat çekici. İş Merkezinde faaliyet gösteren işyerleri de oldukça dikkatle seçilmiş. Oldukça geniş bir meydana sahip olan bu özel tasarlanmış çaşıda ki işyerlerinin tamamı faaliyetlerine başlamış durumda. BODTO Yönetim Kurulu Üyesi Arif Ceylan Satı, Nagihan Satı ve Habibe Satı’nın sahibi olduğu Satıoğlu İş Merkezi 2 bin 500 metrekare bir alan içindeki 5 Blokta, her biri 60 metrekarelik, 14 bağımsız iş yerinden oluşuyor.

Ankara’nın en ünlü hekimlerinden olan ve meme kanseri denildiğinde ilk akla gelen Prof. Dr. Haluk Alagöl ve Prof. Dr. Selma Tükel’in de muayenehanelerinin bulunduğu çarşıda, birbirinden değerli ve seçkin markalar Ekodia İndirim Süper Marketi, Le Paristanbul Cafe, EF Dil Okulları, Diş Hekimi Cenk Uyar, Pozitifiziyo Rachel Howard, PeyEnerji, Evia Gayrimenkul, Avukat Betül Koca, Ceba Play House and Garden faaliyetlerine başlamış durumda.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.