Bodrum Gündem

Bodrumlular Pazar Günü Akyarlar’da Buluşuyor

Bodrumlular Pazar Günü Akyarlar’da Buluşuyor

Bodrum’un Akyarlar mahallesinde “Hıdrellez Şenliği” düzenleniyor. Bodrumlular’ın hem Hıdırellez kutlamaları için, hem de deniz sezonunu açmak için Akyarlar’a akın etmesi bekleniyor…

Bodrum Gündem Haber

Yarımadanın en güzel mahallerinden biri olan Akyarlar bu yıl çok anlamlı bir şenliğe ev sahipliği yapıyor. Akyarlar Gönüllüleri Grubu ile Bodrum Yörük Obası Derneği‘nin desteğiyle hazırlanan Hıdırellez Şenliği 5 Mayıs 2019 Pazar günü saat 10.00 ile 20.00 saatleri arasında Akyarlar Liman Caddesinde gerçekleştirilecek.

Eğlenceli yarışmaların ve yerel ürün stantlarının da yer alacağı şenlikte, Balkan Ezgileriyle İmran Salkan (12.30-13.15 ), yerel şarkılarıyla Yücel Dağlı (14.00-17.30 ) da sahne alacak.

Etkinliği hazırlayan Akyarlar Gönüllüleri Grubu adına konuşan Kardeşler Restaurant’ın işletmecisi Emine Aşık ; “Hıdrellez Şenliği’ni bu yıl ilk kez düzenliyoruz.Amacımız yarımadanın en güzel mahallelerinden olan Akyarlar’da dostluk,barış ve kardeşliği yaşatmak ve gelecek nesillere taşımak…” dedi .

Hıdrellez Şenliği etkinliğini geleneksel hale getirmek için çalışacaklarını söyleyen Aşık “Şenlikte kendilerine katkı veren başta Bodrum Yörük Obası Derneğine,Akyarlar Gönüllüleri Grubuna ve  vatandaşlara teşekkür etti.Geçtiğimiz yıl kaybettiğimiz ünlü sanatçı Tarık Akan’ın da uzun yıllar yaşamını sürdürdüğü Akyarlar mahallesindeki bu şenliğe tüm dostları davet ediyoruz…” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.