Bodrum Gündem

CANLI YAYIN – Güvercinlik’te yıkım işlemleri devam ediyor

Bodrum Belediye ekipleri Bodrum’un Güvercinlik mahallesinde karayolunun üst tarafında yer alan ve yıkım kararı bulunan 3 katlı lüks yapıya müdahale ediyor.

Çiçek Bozoğlu/Bodrum Gündem

Bodrum Gündem’in Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Gazeteci Fatih Bozoğlu’nun sosyal medya hesabından yaptığı canlı yayında Bodrum belediyesi yıkım ekipleri tarafından kaçak yapıların yıkılmaya başlandığı görülüyor.

Bilindiği üzere önceki haftalarda yine gazetemiz tarafından Güvercinlikte Şafaktan Öztürk’e ait villanın yıkımı canlı olarak yayınlanmış, bu yayında Şafaktan Öztürk sadece kendi mülkünün yıkılmasına tepki göstermişti.

Gazeteci Fatih Bozoğlu, yaptığı canlı yayında yıkımla ilgili şu ifadeleri kullandı “Bu yıkımlar kamuoyunun vicdanını rahatlatıyor, çünkü burası çok tartışılan bir yerdi. Mülk sahibinin yürütmeyi durdurma kararına karşın daha sonra mahkeme yıkım kararının devamına karar vermişti. Bu karar istinaden de yıkım gerçekleşiyor. Hiç kimsenin yasalara aykırı davranmaya hakkı olmadığı için ve bu yapı karayolunun üstüne kadar uzadığı için yıkılıyor.  İmar Affı nedeniyle daha bir çok sıkıntı yaşanacağı anlaşılıyor.  Lüks villanın yanındaki komşular da kendi evlerinin zarar görmesinden endişeliler. “ dedi.

Gazeteci Fatih Bozoğlu, kaçak olarak inşaa edilmiş kaçak lüks villanın üst katının bir  bölümün yıkımının gerçekleştiğini tamamının yıkılmasının ardından binanın son durumunu da kamu oyu ile paylaşacağını ifade etti. Bozoğlu ayrıca yıkımın tamamlanabilmesi için Bodrum Milas Karayolunun  Milas’a gidiş şeridinin tamamen kapatılarak işlemin sonladırılacağının altını çizdi.

Muhtar, evin sahibi, ve jandarma kuvvetleri yıkımda hazır bulundu.  Yıkım esnasında herhangi bir gerginlik yaşanmadı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.