Bodrum Gündem

Eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’ın “Devran” Adlı Kitabı İçin İmza Günü Düzenlendi

Bodrum HDP İlçe Örgütü Selahattin Demirtaş”ın son kitabı “Devran” adlı kitabı için imza günü düzenledi.

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem

4 Kasım 2016’dan beri Edirne Cezaevi’de bulunan eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’ın son kitabı “Devran” için Bodrum Belediyesi Herodot Kültür Merkezinde imza günü düzenlendi.

Bodrum HDP İlçe Örgütü tarafından düzenlenen imza gününde HDP PM Üyesi Prof.Dr.Beyza Üstün ve Edebiyatçı Akif Kurtuluş eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’ın “Devran” adlı kitabını imzaladılar. Devran isimli kitap, Demirtaş’ın cezaevinde kaleme aldığı 14 öykü ve 131 sayfadan oluşuyor.

Demirtaş, “Gün Olur Devran Döner”, “Ardiye”, “Sultan Reşat”ın Torunu”, “Kapkaç”, “Direnmek Güzeldir”, “Baran”ın Beşiği”, “Taş Ocağı”, “AVM”, “Kobay” “Şeftren”, “Aşk Boğar İnsanı”, “Dedemin Krallığı”, “Yeni Hayat”, “İnsan Kalabilmek” öykülerinin yer aldığı bu kitabı anne ve babasına ithaf etmiş.

HDP Bodrum İlçe eş Başkanı Fulya Erdoğan “Bu kitap Selahattin Demirtaş’ın yazdığı yaşanmış hikayelerden oluşuyor. Bu hikayeleri içimizde hissettik. Özellikle son hikayesi de Bodrum’da geçiyor. Bu gün bu öyküyü de burada birlikte okuyacağız…” dedi.

Kitap imza etkinliğinin ardından da kitap ile ilgili interaktif bir toplantı düzenlendi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.