Bodrum Gündem

Milletimize İstikamet Çizmeye Kalkışıyorlar

Milletimize İstikamet Çizmeye Kalkışıyorlar

Ak Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığı sosyal medya hesaplarından İstanbul seçimlerine yönelik yapılan paylaşımlara tepki gösterdi…

Bodrum Gündem Haber

CHP il başkanının basın açıklamasına da cevap veren Ak Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete “İlçe tabelalarına çarpı atmak sizin değil halkımızın iradesindedir…” dedi. CHP İl Başkanının “Recep Tayyip Erdoğan Ekrem İmamoğlu’nu kendine rakip görüyor…” açıklamasına ise “İmamoğlu ancak Kılıçdaroğlu’nun rakibi olabilir…” dedi.

Ak Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete açıklamalarına şöyle devam etti.

Hepimizce malumdur ki her hukuk devletinde olduğu gibi ülkemizde de seçimlerin nasıl yapılacağı, sürecin nasıl işleyeceği yasalarla belirlenmiştir. Tüm Türkiye’de olduğu gibi seçimlerin ardından İstanbul ilimizde de itiraz süreci işlemiş, gelinen noktada Yüksek seçim Kurulu’ İstanbul’da büyükşehir belediye başkanlığı seçimlerinin yenilenmesi kararını almıştır. Yüksek Seçim Kurulu’nun aldığı karar en yetkili merci olarak tüm siyasi partileri bağlar. Bu karara her ne olursa olsun bizler uymak zorundayız…”

CHP’nin 23 Haziran Seçim Kampanyasına sert Tepki…

Ak Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete, YSK tarafından verilen kararı neden sadece büyükşehir iptal edildi diyerek algı oluşturmaya çalışan CHP’nin vatandaşın aklıyla dalga geçmekte olduğunu kaydederek; İstanbul ilimizde bu gelişmeler yaşanırken, Muğla Büyükşehir Belediyesi sosyal medya hesaplarından bir takım paylaşımlarda bulunarak skandal bir olaya imza atmıştır. İlçelerimizin üzerine çarpı atarak “23 Haziran tarihinde kapalıyız”, “Önce sandığa gidin, sonra tatile gelin” gibi ifadelerle basit ve ucuz bir çabanın içerisine girmiş, adeta milletimize istikamet çizmeye kalkışmıştır…” dedi.

İmamoğlu, olsa olsa Kılıçdaroğlu’nun rakibi olabilir…

“Malum partinin il başkanına sormak isterim ki 23 Haziran tarihinde seçimin yenilenmesi sizi neden bu kadar korkutuyor. Aday aynı, şehir aynı, seçmen aynı iken bu telaşınız niye?  Milletimizin verdiği karara nasıl saygı duymak gerekiyorsa; Seçime şaibe ve hile karıştırılması neticesinde yapılan itiraz sonucunda, hukukun verdiği karara da saygı duymak gerekmez mi?” diyerek açıklamalarına devam eden Ak Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete açıklamasını şu şekilde tamamlıyor; “Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın,  CHP ‘nin adayını rakip olarak gördüğü iddiasında bulunan il başkanına ifade etmek isterim ki Recep Tayyip Erdoğan milletin gönlüne girmeyi başarmıştır. Kurultaylar partisi olan CHP’de İmamoğlu ancak Kemal Kılıçdaroğlu’nun rakibi olabilir.  Dolayısıyla sayın il başkanı şimdiden kurultay hazırlıklarına başlasa çok iyi olur…”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.