Bodrum Gündem

Başkan’dan Kulis Sürprizi…

Başkan’dan Kulis Sürprizi…

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Bodrum Şehir Tiyatrosu’nun sezon finalini yaptığı  “Seferi Ramazan Bey’in Nafile Dünyası” ekibini, Nurol Kültür Merkezi kulisinde ziyaret etti.

Bodrum Gündem Haber

Ege Bölgesi’nin tek şehir tiyatrosu olan “Bodrum Belediyesi Şehir Tiyatrosu”, 2019 kış sezonunun son oyununu Nurol Kültür Merkezi’nde Bodrumlu tiyatro severlerin yoğun ilgisi ve alkışlarıyla kapattı.

Şehir Tiyatrosu ekibini, sezonun son oyununda yalnız bırakmayan Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras sanatçıları kuliste ziyaret etti. Sanata ve sanatçılara verdiği değeri her fırsatta dile getiren Başkan Aras’la sohbet etme fırsatı bulan Bodrum Şehir Tiyatrosu sanatçıları, yaz aylarında yapacakları çalışmalar ve projeleri hakkında bilgi vererek Bodrum’daki kültür merkezlerinin koşullarının daha elverişli hale getirilmesi için yapılması gerekenler konusunda görüşlerini aktardılar.

“Her Şey Çok Güzel Olacak”

Kulisteki ziyaretin ardından Bodrum Şehir Tiyatrosu oyuncuları, bu sezon son kez “Seferi Ramazan Bey’in Nafile Dünyası” için sahneye çıktı. Bodrum’da 7’ncii kez oynanan oyun, iftar saatinde sahnelenmesine rağmen büyük ilgi gördü.  Herodot Kültür Merkezi’nin ardından, ilk kez Nurol Kültür Merkezi’nde seyirci ile buluşan oyuncular, oyun bitiminde Genel Sanat Yönetmeni Hüseyin Akşen’in çağrısı üzerine hep birlikte “her şey çok güzel olacak” diyerek sezona veda ettiler. Coşkuya, salondaki izleyiciler de dahil olunca Nurol sahnesi “her şey çok güzel olacak” sözleri ve alkışlarla çınladı.

Oyunu izleyenler arasında müzisyen Fatih Erkoç ve Kökluyu Çocuk Korosu müzisyenleri  de vardı. Karaova’dan gelen izleyiciler perde indikten sonra Erkoç ve tiyatrocularla birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

“Seferi Ramazan Bey’in Nafile Dünyası”

Türk Tiyatrosu’nun duayeni Oktay Arayıcı’nın yazdığı, Hüseyin Akşen’in yönettiği “Seferi Ramazan Bey’in Nafile Dünyası”nda ünlü oyuncular Tarık Pabuççuoğlu, Erdal Cindoruk, Mihriban Er ve Tiyatronun Genel Sanat Yönetmeni Hüseyin Akşen’in yanı sıra Gülbin Yeşil, Oğulcan Çelik, Ziba Türk, Yerkan Kahraman, Cansın Yunt ve Sertaç Aydın yer alıyor.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.