Bodrum Gündem

Dila’nın Sesine Kulak Verelim…

Dila’nın Sesine Kulak Verelim…

11 yıldır profesyonel bale eğitimi alan Bodrumlu Dila Ekim, dünyaca ünlü Alvin Ailey American Dance Theatre’a gidebilmek için sizlerin desteğini bekliyor.

Çiçek Bozoğlu/Bodrum Gündem

, Kanada’da tamamladığı lise eğitiminin ardından Bodrum’a dönen Bodrumlu Dila Ekim, bu arada 11 yıldır profesyonel olarak devam ettiği balede gösterdiği başarı nedeniyle dünyaca ünlü Alvin Ailey American Dance Theatre’a kabul edildi.

Dila Ekim, tutkusu olarak nitelendirdiği bale konusunda Alvin Ailey American Dance Theatre’da eğitim görebilmek için sanatseverlerin desteğini bekliyor. Dila’dan gelen mektubu aynen paylaşıyoruz “

Merhaba ben Bodrum’dan Dila! Sizinle Bodrum’dan New York’a ulaşan başarımdan bahsetmek istiyorum.

Geçtiğimiz aylarda lise eğitimimi Kanada’da tamamlayıp Bodrum’a döndüm ve 11 yıldır devam ettiğim profesyonel bale eğitimime ağırlık vererek, dünyanın farklı yerlerindeki bale kurumlarına başvurmak için seçmelere hazırlandım. Birkaç gün içerisinde Münich’te Benedict Manniegel Ballet Academy, New York’ta Peridance Capezio Center, ve en önemlisi dünyaca ünlü Alvin Ailey American Dance Theatre’a kabul edildim.

Bunlar, tutku duyduğum sanat alanında kendimi geliştirmem için mükemmel birer fırsat; ve eğer bu şansı yakalarsam, terimin son damlasına kadar kararlılık, azim ve büyük mutlulukla yorulmadan çalışacağım.

Sizden isteğim bunu duyurmama ve takdir edilmeme destek olmanız. Aynı zamanda bunu gerçekleştirmek için bir takım maddi desteklere ihtiyacım var. Umarım sesimi duyan birileri çıkar!

Saygılarımla,

Dila Ekim

[email protected]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.