Bodrum Gündem

Partisinin Seçimde Verdiği HİZMET Sözünü Volkan Yerine Getirdi… / BG ÖZEL HABER

Turgutreis’te yaşanan olay tüm siyasi erklere örnek olacak nitelikte.  Cumhuriyet Halk Partisi üyesi Volkan Ilgüz, seçim döneminde partisi adına verilen hizmet sözlerinin yerine getirilmemesi üzerine kolları sıvayıp takım elbiseleri ile çimento dökük engelli rampası düzeltti.

Çiçek Bozoğlu/Bodrum Gündem

Sunset Gayrımenkul İnşaat firması yönetim kurulu başkanlığı yapan ve aynı zamanda restoran işletmecisi olan 33 yaşındaki CHP’li Volkan Ilgüz, seçim zamanı kendilerine hizmet sözü vererek partisi adına oy istediği Mehmet Garip isimli vatandaşın isyanına yine kendi imkanları ile çözüm buldu.

Cumhuriyet Halk Partisi üyesi iş insanı Volkan Ilgüz,  31 Mart seçim sürecinde bölgesinde yaptığı seçim çalışmalarında Ahmet Aras’ın başkan seçilmesi durumunda Turgutreise hizmet geleceği sözü vermiş ve seçim sonrası söz verilen hizmetlerin yerine getirilmemesinden dolayı oy verenlerin kendisine sitem etmesi üzerine kolları sıvayarak engelli rampasını kendisi düzeltti.

Ilgüz Konu ile ilgili Bodrum Gündem’e yaptığı özel açıklamada “Turgutreis’te tanınmış bir esnafım. Son seçimlerde CHP’ye hiç oy vermeyecek yüzlerce kapıya giderek kendilerine hizmet getirileceği sözü vererek oy istedim. Seçimden bu yana yaşanan birkaç olumsuz olay nedeniyle arkadaşlar da haklı olarak bana sitem etiler. Bunlardan bir tanesi de Zeyyat Mandalinci İlkokulunun karşısında bulunan engelli rampasının kötü durumu oldu. Mehmet Garip isimli arkadaşımız sosyal medya hesabından verdiğimiz sözü hatırlatıp sitemde bulununca bir gece vakti kendi ekip arkadaşlarımı toplayarak önce Gümüşlükten malzeme temin ettim sonra da duruma müdahale ettik. Gücümün yettiğince arkadaşlarımla beraber Engelli Haftasında bu durumu düzeltmek üzere bir engelli rampası yaptım ve bu durumu düzeltmeye çalıştım. Tek bir yanlış anlaşılma var o da benim belediyede bir yetkimin olduğunun ve personele bir yaptırım gücümün olduğunun sanılmasıdır. Tekrar vurgulamak isterim haddime değil. Ancak yetişemedikleri anda elimizden geldiğince yardımcı olmak da bir Bodrumlu olarak asli vazifemiz.” Dedi.

Yaklaşık bir hafta önce Zeyyat Mandalinci İlkokulu önünde Büyükşehir Belediye ekiplerince yapılan asfalt çalışması esnasında bölge esnafının ekipten karşı kaldırımda bulunan ve kötü durumda olan engelli rampasının da düzeltilmesi talebinin göz ardı edilmesi üzerine yine esnafın bir el arabası çimento isteği de ekiplerce geri çevrilmiş.  Yaşanan olayın ardından Mehmet Garip isimli vatandaşın CHP’li Volkan Ilgüz ile yaptığı görüşmenin ardından Volkan Ilgüz  mensubu olduğu CHP’li belediyeye söz gelmemesi adına olayı üstlenmiş ve engelli rampasını kendi imkanları ve el emeği ile kullanılır hale getirmiş.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.