Bodrum Gündem

Bodrum’un Gururu Minikler Türkiye Finali İçin Diyarbakır’da

Bodrum’un Gururu Ortakent Yahşi GSK Halk Oyunları Ekibi minikler Türkiye finali için Diyarbakır’a gittiler.

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem

2019 yılı İsmail Börü Minikler Türkiye Şampiyonası, 18-19 Haziran 2019 tarihlerinde Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Kongre Merkezinde yapılacak. Bu güne kadar bir çok yarışmada Bodrum’u temsil eden ve kazandıkları başarılar ile Bodrum’un gururu olan Ortakent Yahşi GSK Halk Oyunları Ekibi de Diyarbakır’a gitti. Bodrum’da hocaların hocası olarak bilinen Akın Rüştü Fetvacı ile birlikte eğitmenler Mehmet Özcan, Zehra Bilgin, Seyda Şevk çok heyecanlı olduklarını ve birincilik kupasını Bodrum’a getirmek için çalışacaklarını kaydettiler.

19 Haziran Çarşamba günü saat 15:00’de Geleneksel Minikler Düzenlemeli Dal’da, Bodrum ekibi ile birlikte toplam 13 ilden gelen minik oyuncular kendi yörelerinin oyunları ile birincilik için yarışacaklar.

Türkiye Şampiyonasına katılacak olan Ortakent Yahşi GSK Halk Oyunları Ekibinin gidiş geliş ve konaklama masrafları için Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras ve isminin yayınlanmasını istemeyen Bodrumlu bir iş insanının da katkı koyduğu aldığımız bilgiler arasında.

Bodrum Gündem Gazetesi olarak Ortakent Yahşi GSK Halk Oyunları Ekibimize başarılar diliyoruz…

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.