Bodrum Gündem

En Baba Tavlacılar Oasis’te Buluştu

“En Baba Tavlacılar Oasis’te Buluşuyor” sloganıyla düzenlenen tavla turnuvasında 32 Klasik, 16 Modern Tavlacı olmak üzere toplam 48 yarışmacı mücadele etti. 

Bodrum Gündem Haber

Babalar Günü dolayısıyla Oasis Alışveriş Kültür ve Eğlence Merkezi’nde “Oasis Babalar Günü Ödüllü Tavla Turnuvası” gerçekleştirildi. Klasik ve modern kategoride organize edilen turnuvada, 48 yarışmacı mücadele etti. Yarışmacılar arasında ünlü sanatçılar İlhan Şeşen ile Sinan Erkoç da vardı. Kura ile rakiplerin eşleşmesinin ardından müsabakalara geçildi.

Turnuvada ayrıca ünlü sanatçılar İlhan Şeşen ve Sinan Erkoç ile organizasyon ekibinde yer alan Turizmci Mehmet Dağoğlu’na da Bodrum Engelliler Sağlık Vakfı öğrencilerinin yaptığı plaketler takdim edildi.

Müsabakalar sonunda 32 yarışmacının olduğu klasik tavlada birinci Halil Kolçelik, ikinci Ayhan Aral, üçüncü ise Cevdet Hepgülerler oldu. 16 babanın yarıştığı modern tavla kategorisinde de birinciliği Erdoğan Kılıç elde ederken ikinci Umut Uğurlu, üçüncü ise Şenol Yüksel oldu. Dereceye girenler ödüllerini Gösteri Alanı’nda gerçekleştirilen ödül töreni ile aldılar.

1’inci olan babalara 300 TL’lik, 2’nci olan babalara 200 TL’lik, 3’üncü olan babalara 100 TL’lik Oasis’teki çeşitli mağazalarda kullanabilecekleri hediye çekleri verildi.

Dereceye girenlere ayrıca ahşap tavla takımları, kupa ve madalyalar da takdim edildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.