Bodrum Gündem

“Ansızım” için Dibeklihan’da Bir Araya Geldiler…

Yönetmen Serkan Turaç’ın imzasını taşıyan Usta Oyuncu ve Tiyatro Sanatçısı Tarık Papuççuoğlu’nun oynadığı “Ansızım” isimli kısa film Dibeklihan Kültür ve Sanat Köyünde seyircisi ile buluştu.

Çiçek Bozoğlu /Bodrum Gündem

Dibeklihan Kültür ve Sanat Köyünde gerçekleşen kısa film gösteriminde senaryo ve yönetmeni Serkan Turaç ile Usta Oyuncu ve Tiyatro Sanatçısı Tarık Papuççuoğlu gösteri sonrası film üzerine konuklar ile bir söyleşi gerçekleştirdiler.

Film, eşini çok seven bir adamın hikayesini konu aırken Filmde usta oyuncu Tarık Papuççuoğlu’na  Hanna Ludwig ve Cansu Kayan eşlik ediyor. Ansızım filmi birçok festivalde yer bulurken İzmir Uluslararası film festivalinde özel seçkiye seçilmişti.

Usta Oyuncu Tarık Papuçcuoğlu, yıllardır içinde yer aldığı her projenin kendisini heyecanlandırdığını belirtirken amatörce yapılan tüm işlerin de gönül verilerek yapıldığına dikkat çekti.

Yaklaşık 15 dakika süren kısa film sonrası Dibeklihan dostları yönetmen Serkan Turaç ve usta oyuncu Tarık Papuçcuoğlu ile film hakkında konuşma olanağı buldular.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.