Bodrum Gündem

27 Haziran’da Dibeklihan’da Kadın, Kitap, Konuk…

27 Haziran’da Dibeklihan’da Kadın, Kitap, Konuk…

Dibeklihan Kültür ve Sanat Köyü 2 kadın yazarı ağırlamaya hazırlanıyor. Nuran Yüksel ve Ayser Özbulut 27 Haziran’da kitapseverlerle bir araya gelecek.

Çiçek Bozoğlu/Bodrum Gündem

3 K Söyleşileri ile daha önce Muğla’nın Bodrum, Menteşe ve Yatağan ilçelerinde okuyucuları ile bir araya gelen yazarlar, 27 Haziran’da Dibeklihan Kültür Sanat Köyünde konukları ile bir araya gelerek söyleşi sonrası kitaplarını da imzalayacaklar.

Nuran Yüksel “Yürüyüşümden İzler”,  Ayser Özbululut “Boğazımdaki Yumrular” ve “Yüzlerce Ben “ isimli kitapları ile yarımadada ki bir çok organizasyonla bir araya geldikleri sohbet toplantılarını önemsediklerini belirtirken Nuran Yüksel söyleşi günü ile ilgili olarak “Yaşamda ve siyasette umudun yolundan, kadından kitaplardan ve konuklardan bahsediyorum, Umuttan vazgeçmememiz gerektiğine inanıyorum, Bodrum halkını umutlarıma eşlik etmeye davet ediyorum. Her şey çok güzel olacak diye yürüdüğümüz yolda barışı, sevgiyi beraberce çoğaltmak isteyen tüm aydınlık yüzlü dostları Perşembe günü akşam saat 21 de Dibeklihan da görmekten büyük mutluluk duyacağız.” Dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.