Bodrum Gündem

Belediye Uyarıyor “Sağlığınızı Riske Atıp Açıkta Satılan Yiyecekleri Tüketmeyin”…

Belediye Uyarıyor “Sağlığınızı Riske Atıp Açıkta Satılan Yiyecekleri Tüketmeyin”…

Bodrum Belediyesinin Sosyal Medya Hesabından yapılan uyarıda açıkta satılan özellikle midye, mısır gibi gıdaların insan sağlığıı açısından riskli olması nedeniyle satın alınmamasını istedi.

Çiçek Bozoğlu/Bodrum Gündem

Açıkta satılan ve bu sıcak havada uzun saatler güneş altında duran gıdaların insan sağlığını tehdit ettiğine vurgu yapılan açıklamada Belediye Zabıta Ekiplerince satıcılara yönelik yapılan tüm uyarılara rağmen satışların önüne geçilemediği bu nedenle vatandaşların dikkatli olması gerektiği ifade edildi.

Bodrum Belediyesi Sosyal Medya Hesabından yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı “Açıkta satılan ve bu sıcak havada uzun saatler güneş altında duran gıdalar,  vatandaşlarımızın sağlığını tehdit ediyor. Belediye Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerimiz, yaptığımız uyarılara rağmen tepside midye, mısır ve benzeri gıda satışı yapan seyyar satıcıları uyararak, devamında, ürünlerini imha edilmek üzere topluyor. Özellikle sahillerde satılan ve sergilenen yiyecekleri ‘kolay ulaşılabilir’ ve ‘uygun fiyatlı’ olduğunu düşünerek tüketmeyin, sağlığınızı riske atmayın.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.