Bodrum Gündem

BESİAD Gerçekleştirilen Olağan Üstü Genel Kurulda Önemli Kararlar Aldı…

BESİAD Gerçekleştirilen Olağan Üstü Genel Kurulda Önemli Kararlar Aldı…

Bodrum Esnaf ve Sanayici İş Adamları Derneği (BESİAD), dün yapılan olağanüstü genel kurul sonrası isminin başlığını İş İnsanları olarak değiştirdi.

Bodrum Gündem Haber

Geçtiğimiz yıl Ekim ayında olağan genel kurul yapan ve Engin Kaplan başkanlığında faaliyetlerine devam eden BESİAD, tüzüğünde değişikliğe giderek 2 yıl olan yönetim kurulu görev süresini 3 yıla uzatırken, İş Adamları olan isim içeriğinin de kadınların üye olması ve sayılarının çoğalması nedeniyle İş İnsanları olarak değiştirdi.

BESİAD’ın, seçimli olağanüstü genel kurulu. Bodrum Ticaret Odası’nda gerçekleşirken toplantıya derneğin üyesi olan Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras’ ta katıldı.

Olağanüstü genel kurul, saygı duruşunda bulunulup İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. Genel kurulda derneğin 600 TL olan yıllık aidatı 1200 TL’ye, 1000 TL olan giriş aidatı da 2500 TL’ye çıkarıldı.

Yönetim kurulunun 2 yıl olan görev süresi de, derneğin üyesi olduğu TÜRKONFED ve GESİFED gibi kurumlarla eşzaman sağlanabilmesi için 3 yıla çıkartıldı. Genel kurulda ayrıca yönetim kuruluna durumu iyi olmasına rağmen uzun yıllar aidatını ödemeyen üyeleri azil etme, bazı üyelerin aidatını iptal etme ve kimi üyeleri fahri üyeliği geçirme yetkisi verildi.

Seçimli genel kurulda Engin Ali Kaplan Başkanlığındaki yeni yönetim kurulu birkaç isim değişikliği dışında şu isimlerden oluştu;

Yönetim Kurulu Asil Üyeler;

Engin Ali Kaplan, Neslihan Nazlıoğlu, Elvan Bilgin, Enver Kılıç, Kamil Abuzer Küsülü, Serkan Deveci, Murat Özkaya, Şehval Öztürk, Yılmaz Algül, Zeki Aydınlıoğlu, Bülent Çukur ve Murat Ogan.

Yönetim Kurulu Yedek Üyeleri ise şöyle;

Feridun Sezgin, Kemal Özyurt, Ethem Sagat, Mustafa Özçetin, Ahmet Şefik Ertem, Nazlı Aydoğan, Ayberk Apaydın, Uluç Tezer, Hakan Altınsoy, Tevfik Koç, Ahmet Gümüş ve Gündüz Nalbantoğlu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.