Bodrum Gündem

Kitap ve Kadın Üzerine Söyleşi … FOTO GALERİ

Dibeklihan Kültür ve Sanat Köyünde, Nuran Yüksel ve Ayser Özbulut kitap ve kadın üzerine söyleşi gerçekleştirdiler.

Bodrum Gündem Haber

3K Söyleşileri konsepti ile Dibeklihan Kültür ve Sanat Köyünde gerçekleştirilen etkinlikte kadın yazarlar Nuran Yüksel ve Ayser Özbulut, kitap dostları ile bir araya geldiler.  Geceye Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, eski bakanlardan İmren Aykut,Emekli MİT Müsteşar Yardımcısı Cevat Öneş, CHP Bodrum İlçe Başkanı Halil Karahan, belediye meclis üyeleri  ve konuklar katıldılar.

Daha önce Muğla’nın Bodrum, Menteşe ve Yatağan ilçelerinde okuyucuları ile bir araya gelen yazarlar, Dibeklihan Kültür Sanat Köyündeki söyleşi sonrası kitaplarını da imzaladılar.
Nuran Yüksel, bu tür organizasyonları çok önemsediğini ve yaşamından kesitlerin yer aldığı aynı zamanda Bodrum belleği özelliğini taşıyan kitabı ile ilgili olarak “Yaşamda ve siyasette umudun yolundan, kadından kitaplardan ve konuklardan bahsettim, Umuttan vazgeçmememiz gerektiğine inanıyorum, Bodrum halkını umutlarıma eşlik etmeye davet ediyorum. Her şey çok güzel olacak diye yürüdüğümüz yolda barışı, sevgiyi beraberce çoğaltmak isteyen tüm aydınlık yüzlü dostları burada, Dibeklihan’da görmekten büyük mutluluk duydum.” dedi.
“Boğazımdaki Yumrular” ve “Yüzlerce Ben“ isimli kitapların yazarı Ayser Özbulut sohbeti interaktif olarak gerçekleştirdi.  Özbulut, eşinin mesleği nedeni ile Türkiye’nin bir çok şehrinde bulunduğunu ve kendisini en çok doğu illerinde yaşadıklarının etkilediğini belirtirken söyleşide de kitabında yer alan bir asker eşinin yaşadıklarını paylaştı.

Söyleşi sonunda yazarlar kitaplarını imzaladılar.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.