Bodrum Gündem

Küçük Dansçılar Kupalar Ve Madalyalar İle Bodrum’a Geri Döndüler…

Küçük Dansçılar Kupalar Ve Madalyalar İle Bodrum’a Geri Döndüler…

22-23 Haziran 2019 Tarihinde İstanbul Ataşehir Silence Convention Center da yapılan Türkiye Dans Sporları Federasyonu ‘nun düzenlediği Serbest Stil ve Modern Dans Türkiye şampiyonasında Seashine Dans ve Sanat Akademi ; 3 birincilik olmak üzere toplam 8 dalda ödül alarak Bodrum’a döndüler.

 Bodrum Gündem Haber

Küçük yaşlardan itibaren disiplinli bir çalışma ile akademi bünyesinde emek veren çocuklar, sergiledikleri başarılı dans gösterisi sonunda 8 ödülle Bodrum’a döndüler.

 

Serbest Stil ( Şov Dans ) Kategorisinde

– Yıldızlar Büyük Takım Türkiye 1. liği

– Yıldızlar Üçlü Mini Takım Türkiye 1.liği

– Yıldızlar Küçük Takım Türkiye 3. lüğü

– Minikler 2 Küçük Takım Türkiye 4. lüğü

Modern Dans Kategorisinde

– Minikler 1 Üçlü Mini Takım Türkiye 1. liği

– Minikler 1 Büyük Takım Türkiye 2. liği

-Yıldızlar Küçük Takım Türkiye 4. lüğü

– Yıldızlar Bütük Takım Türkiye 3. lüğü  alarak Bodruma kupa ve madalyalar ile dönen küçük yarışmacılar böyle bir atmosfer içerisinde oldukları için çok mutlu olduklarını söylediler.

Küçük yaştan itibaren bünyesi altına alan Seashine Dans ve Sanat Akademi çocuklara ve gençlere dans sayesinde disiplin ve çalışma azmi aşılayarak yıllar boyunca bu öğretileri sporcularına öğretiyor.

Kids Dance branşının baş eğitmeni Darya Çuhadaroğlu ” Son 1 sene içerisinde yapılan tüm yarışmalardan derece ile döndüklerini ama rehavete kapılmadan azimli ve hırslı bir şekilde alışmalarına devam edeceklerini” söyledi.

Seashine Dans Akademinin Sahibi Fevzi Deniz Işıldar ise ”Dansın 1 veya 2 senelik bir olay olmadığını uzun süreli ve disiplinli bir şekilde uzun yıllar devam etmesi gerektiğini 1. olarak kalmanın 1. olabilmekden daha zor olduğunu bunun için çalışmaya devam etmeleri gerektiğini” söyledi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.